Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ενωμένοι όλοι θα πετύχουμε!


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδωσαν μήνυμα ενότητας και κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την φετινή προσπάθεια.

Σε μία όμορφη τελετή στο Domotel Xenia έγινε ,μεταξύ άλλων, η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας και των νέων φανέλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι κκ Μπουκόρος ,Λιούπης , Κολυνδρίνη , Μεικόπουλος και Χρυσοβελώνη.

Η κα Κολυνδρίνη βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό μαζί με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κο Νασίκα ,για τις πετυχημένες προσπάθειες που έκαναν και η ομάδα μας απέκτησε προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο.

Μάλιστα η κα Κολυνδρίνη παρέλαβε το βραβείο της φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα Μαυρονάσιος ,Τσεκούρας και Τσιτσιρίγκος έστειλαν μήνυμα ενότητας ,ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε από τις ΗΠΑ ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κος Νταόπουλος.Μάλιστα αποσαφηνίστηκε πως ο νέος ιδιοκτήτης θα επισημοποιηθεί αφού τελειώσουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που υπάρχουν λόγω της εμπλοκής του στο μετοχίκό κεφάλαιο της Καλαμάτας.

Για μία ακόμα φορά «έλαμψε» δια της απουσίας του ο κος Μπέος.Σε αυτόν αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο κος Μεικόπουλος αφού τόνισε πως δεν κρύβει τα οπαδικά του αισθήματα για την συνοικιακή ,αλλά υπάρχει κοινός εχθρός που θέλει να σβήσει τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης.Για τις «κολεγιές» που έχει κάνει η νυν διοίκηση της ομάδας του σαφώς δεν αναφέρθηκε....

Η κος Μπουκόρος πολιτικοποίησε το ζήτημα της αναδιάρθρωσης και τόνισε πως η σημερινή κυβέρνηση εξαφάνισε το «έκτρωμα» Βασιλειάδη με το οποίο ο Ολυμπιακός εμμέσως υποβιβάστηκε προ 2ετίας.

Η κα Κολυνδρίνη τόνισε τέλος πως θα προσπαθεί να βρίσκεται κόντά στην ομάδα με οποιον τρόπο μπορεί και να βοηθάει.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...