Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Πήρε Βενέτη ο Ολυμπιακός


Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

 Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Βενέτη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Αλμωπό Αριδαίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βενέτη. Γεννήθηκε στις 8/5/1997 και αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ. Πρόκειται για εξελίξιμο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Football League. Αγωνίστηκε στα 13 από τα 18 παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα 10 ως βασικός και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Αλμωπού.

Έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να διακριθεί και ο ίδιος μέσα από τον σύλλογο.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Χαραυγιακό την περίοδο 2016-17 και την ίδια χρονιά έπαιξε στον Εθνικό Πειραιώς (Γ’ Εθνική), στον οποίο κάθισε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (δυόμιση χρόνια).

Έκανε «γεμάτη» χρονιά στον Αήττητο Σπάτων την περίοδο 2019-20, πριν πάρει μεταγραφή για τον Αλμωπό Αριδαίας, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Νίκο Βενέτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...