Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Δέκα ερωτηματικά στο Καρπενήσι!


Αρκετοί είναι οι παίκτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ,αλλά θεωρείται πιο πιθανό να μην «βάλουν» τελικά τα ερυθρόλευκα.

Κατ'αρχήν οι δύο «δικοί μας» Σκοπελίτης και Κόλα. Με τους δύο αυτούς παίκτες αναζητείτε λύση αφού δεν έχει διευκρινιστεί από την ΠΑΕ αν τελικά πρόλαβαν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Ανεπίσημες δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως υπέγραψαν μετά τις 30 Ιουνίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία.

Από την περσινή ομάδα εκτός τους 4 παίκτες που ανακοινώθηκαν (Ξενοδόχοφ , Κατσούκης, Φιλίποβιτς , Παπακώστας) ακολουθούν την αποστολή οι Μπέικος , Κωνσταντίνου, Χολέβας και Ν'Κόα. Από τους 4 αυτούς παίκτες οι τρεις έχουν δικαίωμα ανανέωσης .ενώ ο Χολέβας ξεπερνάει το ηλικιακό όριο και δεν υπάρχει κάποια διευκρινιστική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Οι υπό δοκιμή παίκτες αυτή την στιγμή είναι οι εξής:

Ο 23χρονος σέντερ φορ Όσκαρ Σιαφά.Ο παίκτης έχει καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα και διαθέτει Ισπανική υπηκοότητα.

Έχει παίξει στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας με τελευταία ομάδα την Λορέντο (4η κατηγορία Ισπανίας).Ο παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης. Δοκιμάστηκε στην Ιεράπετρα αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του και πλέον βρίσκεται στο Καρπενήσι με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Μπράιαν Μπονάνα ,αγνώστων λοιπών στοιχείων επίσης δοκιμάζεται αλλά δεν θεωρείτε ιδιαίτερα πιθανό να αποκτηθεί.

Τέλος καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο 21χρονος Αμπουμπακάρ Ντιαμπί. Πρόκειται για Ιβοριανό αμυντικό χαφ ο οποίος αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία Ιταλίας με την Taranto ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Licata και Asi S Antonio.

Στους υπό δοκιμή παίκτες θα πρέπει να θεωρείτε και ο Χατζής.Ο 21χρονος χαφ αγωνιζόταν πέρσι στον Ηρακλή και πιο πριν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Φώτο:taxydromos.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...