Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Αναμενόμενη τεσσάρα!

 
Ο Ολυμπιακός «έφαγε» τέσσερα γκολ από την Καλαμάτα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα.

Η ομάδα ήταν αναμενόμενο να ηττηθεί από μία ανώτερη ομάδα με ολοκληρωμένο ρόστερ , την στιγμή που ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με  δύο παίκτες που προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει δικαίωμα να εντάξει στο ρόστερ του (Σκοπελίτη ,Κόλα και Χολέβα) αλλά και παίκτες που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει (Ντιαμπί ,Βερνάρδος , Μπονάνα, Ενκοά , Χατζής, Σιαφά ,Ντουάρτε) .

 Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη πως η ομάδα μας έπαιξε τον αγώνα με τον τρίτο της τερματοφύλακα ,τον νεαρό Κωνσταντίνου, τότε εξηγείται η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων.

Το μοναδικό θετικό είναι πως ,από τα συμφραζόμενα, καταλάβαμε πως η ΠΑΕ προσπαθεί και ελπίζει ακόμα να ανανεώσει τα συμβόλαια των τριών βολιωτών ή τα ανανέωσε προ της καταληκτικής ημερομηνίας και απλά δεν έχει ενημερώσει κανέναν ακόμα επίσημα.

Nα σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν έγινε ,όπως αρχικά ανακοινώθηκε, στην Νεάπολη ,αλλά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Α’ ημίχρονο): Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Χάσεκ, Ξύδας, Σουλεϊμάν, Βερνάρδος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Β’ ημίχρονο): Κωνσταντίνου, Βλάχος, Αρναούτογλου, Χολέβας, Παπακώστας, Πατρώνης, Χατζής (65’ Μπουλάτοβιτς), Μπονανά (72’ Ενκόα), Κουντουριώτης, Σιαφά, Ντουάρτε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...