Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Σκληρή γλώσσα Χατζή!


Σκληρή γλώσσα κατά του πρώην μεγαλομετόχου κου Μπέου ,χρησιμοποίησε ο Ιάσων Χατζής κατά την Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Ο κος Χατζής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο κος Μπέος όφειλε να αναγνωρίσει την προσπάθεια, τα χρήματα και τη συμμετοχή της δική μας, όταν αυτός ήταν στη φυλακή. Εμείς του σταθήκαμε, τον αποζημιώσαμε, όμως και το πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε την ομάδα μας και μιλάω για το ΠΑΣΟΚ που δεν ξαναείδε στον ήλιο μοίρα ιδίως στον Βόλο. Κάναμε διαδήλωση οκτώ χιλιάδων ατόμων και τον αποκαταστήσαμε. Δυστυχώς τα ξέχασε όλα αυτά. Ο Ερασιτέχνης πήγε στο… νεκροταφείο κι εγώ περίμενα τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ηγήθηκαν της ΠΑΕ.

Μετά από λίγα μόνο χρόνια φτάσαμε στο σημείο στην πρώτη επίσημη του Ερασιτέχνη να βρούμε αλυσίδες και φορτηγά και κάναμε στο πεζοδρόμιο τη μεγάλη εκδήλωση με τον Ολυμπιακό Βόλου κλεισμένο έξω από το Στάδιο. Μας προπηλάκισε μας είπε μαλάκες μας λοιδόρησε. Μας έστειλε στο δικαστήριο, που 83 χρόνια δεν έχω πάει στην ζωή μου, για συκοφαντική δυσφήμιση....ποιος; ....αυτός που καθημερινά μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια. Η τελευταία του πράξη ήταν στο Πανθεσσαλικό όταν είπε σε πέντε χιλιάδες κόσμου ότι «θα μας γαμήσει όλους» και έβγαλε και μία ταμπέλα «μία ομάδα, μία πόλη».

 Δεν είχε αυτή η πόλη μία ομάδα με 17 χιλιάδες κόσμο, το ξέχασε; Επειδή συμμετείχα σ’ αυτήν τη διοίκηση, του επιστρέφω όλα αυτά, γιατί είπε και ότι δεν είμαστε άξιοι να φτιάξουμε ούτε ένα περίπτερο. Ποιος, αυτός είπε σε εμένα; Ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι, τι έχω προσφέρει και τι έχω κάνει στη ζωή μου και στην πόλη μου. Έχω περάσει και από τον Δήμο Βόλου και γνωρίζω πολλά πράγματα. Έχω αηδιάσει πραγματικά και είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του κυρίου και όλων αυτών που είναι στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα που είναι εκεί από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».

Ο κος Χατζής τελειώνοντας δήλωσε πως φτάνει η ώρα να αποσυρθεί από τα διοικητικά του Ερασιτέχνη!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...