Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΕΑΚ...γιοκ και του χρόνου!


Παρά τις εξαγγελίες για χρηματοδότηση του ΕΑΚ "Τάκης Συνετόπουλος" από την Περιφέρεια ,ο Ολυμπιακός δεν επιστρέφει στην ιστορική του έδρα.

Πρόσφατα ο κος Αυγενάκης ανακοίνωσε την χρηματοδότηση έργων στο ΕΑΚ Τάκης Συνετόπουλος ,ύψους 565.000 ευρώ.

Τα έργα περιλαμβάνουν τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, εμβαδού 9.000 τ.μ., αλλά και 1.250 νέα πλαστικά καθίσματα.

Η επιλογή των συγκεκριμένων έργων βέβαια δημιουργεί βέβαια απορίες.

Η κατάσταση του χλοοτάπητα του ΕΑΚ δεν είναι καθόλου κακή αφού οι ομάδες του ΝΠΣ (μικρές και μεγάλες) τον χρησιμοποιούν αρκετά συχνά

Η κατάσταση των καθισμάτων του ΕΑΚ είναι σήμερα προβληματική.Μετά το ξήλωμα των καθισμάτων της ανατολικής κερκίδας λόγω ρεβανσισμού ,αφού σχημάτιζαν το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και αυτά που μετακόμισαν στο Πανθεσσαλικού τα νέα 1250 καθίσματα θα καλύψουν τις...«απώλειες».

Το μεγάλο πρόβλημα όμως του ΕΑΚ θα παραμείνει αφού τα καθίσματα θα τοποθετηθούν σε κερκίδες οι οποίες δεν έχουν μελέτη στατικότητας και χωρίς αυτή το γήπεδο δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί.

Η μελέτη στατικότητας θα μπορούσε να είχε δρομολογηθεί προ πολλού από τον Δήμο Βόλου ,αλλά προφανώς η αδειοδότηση του ΕΑΚ για επίσημους αγώνες δεν είναι στα σχέδια του νυν Δημάρχου Βόλου.


Εξάλλου ο Δήμος ,για τους γνωστούς λόγους ,έχει πολλάκις δώσει υποσχέσεις έργων οι οποίες αποδείχτηκαν έωολες με αποκορύφωμα τα...«δήθεν» έργα που ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να κάνει επίσημη πρώτη στα πλακάκια έξω από το ΕΑΚ! (φώτο)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...