Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Πλασματική ισοπαλία


 Ο Ολυμπιακός παραχώρησε την ισοπαλία στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Και λέμε παραχώρησε αφού η ομάδα μας ήταν καλύτερη των γηπεδούχων και αν υπήρχε άλλος ρέφερι θα την είχε πάρει και με διαφορά ,αφού στο 1-1 έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Ντε Κάμπο στην μεγάλη περιοχή και σαν να μην έφτανε αυτό, έσπρωξε του γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Λαδά στο τέρμα, τους Φιλίποβιτς και Γιαννίτση σαν κεντρικούς αμυντικούς ,τον Παπακώστα αυτή την φορά στα δεξιά που όπως φαίνεται μονιμοποιήτε ως εφεδρικός πλάγιος μπακ, τον Μπουτζίκο αριστερά της άμυνας, τους Αγρόδημο και Κόλα ως αμυντικούς χαφ, τον Σκοπελίτη και τον Μπαράνκο σαν πλάγια επιθετικά χαφ και τους Ντα Κάμπο και Παπαδημητρίου στην κορυφή της επίθεσης.

Η Βέροια προηγήθηκε από το πουθενά στο 34' και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε στον Ολυμπιακό.Ο Ντα Κάμπο έχασε τεράστια ευκαιρία στο 44' να ισοφαρίσει ,αλλά δεν ξανάκανε το ίδιο λάθος στο 49' μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Μπαράνκο.

Στο 71' ο Κόλα έκανε το 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να έρθει λίγο αργότερα η ισοφάριση με μαϊμού πέναλτι.

Σαφώς το γεγονός της εχθρικής διαιτησίας δεν παίζει κανένα ρόλο αφού επρόκειτο για προπονητικό φιλικό .

ΒΕΡΟΙΑ: Τζιμόπουλος (61’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (68’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας (53’ Σταύρου), Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (73’ Μούχαλης), Καραγιάννης (68’ Σιμόνι), Λουκίνας, Πόζογλου, Πασάς (84’ Ιωάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Παπακώστας (89’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς (75’ Ρόκας), Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα (89’ Βλάχος), Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Μπαράνκο (68’ Γεωργακόπουλος), Ντα Κάμπο (75’ Πατρώνης), Παπαδημητρίου (46’ Βασιλούδης).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...