Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τι περιμένει ο Αυγενάκης;


Νέα επίσημη πρόταση από την SL2-FL δείχνει να περιμένει ο Αυγενάκης σύμφωνα με tweet που έκανε.

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού ο υφυπουργός έγραψε:

"Οι πρόσφατες αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ κατέδειξαν ότι συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις “αναδιάρθρωσης”, όπως προέτρεπαν κραυγάζοντας διάφοροι επιπόλαιοι.Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε πρόταση της διοίκησης SL2-FL,σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια & πλάνο βιωσιμότητας"

Τι πρόταση αναμένει όμως ο Αυγενάκης; 

Σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans ο υφυπουργός θεωρεί πως α αριθμός των επαγγελματικών ομάδων είναι μεγάλος. (14 SL1 - 12 SL2 - πιθανώς 22 στην FL).Αναμένει λοιπόν στην πρόταση που θα κατατεθεί ,η ενιαία Β' Εθνική με 34 ομάδες να είναι προσωρινή μόνο για φέτος.

Το νούμερο που θα παραμείνει στην Β΄Εθνική από την μεθεπόμενη χρονιά δεν θα πρέπει για τον Αυγενάκη να ξεπερνάει τις 14 ή το πολύ τις 16 ομάδες.Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η διοργανώτρια πρέπει να του καταθέσει πλάνο με προοπτική τουλάχιστον 2ετίας στο οποίο να προβλέπεται η δραστική μείωση των ΠΑΕ.

Από την άλλη ο Λουτσάκος διατείνεται πως ότι ήταν να κατατεθεί ,κατατέθηκε από τις ομάδες.Αν δεν κάτσουν άμεσα στο τραπέζι ,ΕΠΟ, διοργανώτρια και υπουργός η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει.

Αν τελικά η football league και η SL-2 παραμείνουν ως έχουν κάποιες ομάδες της football league ετοιμάζουν προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο για τον "παράνομο" προβιβασμό όλων των πρωτοπόρων της Γ'Εθνικής που έγινε εκτός προκήρυξης .Αυτό βέβαια σε δεύτερο χρόνο αφού προς το παρόν οι 22 ομάδες της FL πρέπει να έχουν ενιαίο μέτωπο για να εξαντλήσουν τα περιθώρια της ενιαίας Β΄Εθνικής , σενάριο που αυτή την στιγμή πάντως μαζεύει τις λιγότερες πιθανότητες.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...