Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Θέλει δουλειά πολύ...!

 


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 επί του Πιερικού σε ένα "σκληρό" φιλικό ,χωρίς όμως να μπορούν να βγούνε ακόμα χρήσιμα συμπεράσματα για την δυναμική της ομάδας.

 Στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου βρέθηκαν περιμετρικά αρκετοί φίλοι της ομάδας που την στήριξαν.

Απέναντι από τον Ολυμπιακό παρατάχθηκε ένας σκληροτράχηλος Πιερικός που όμως ,προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να είναι από τις μικρο-μεσαίες ομάδες της Football League.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με το  Λαδά στο τέρμα, τον Γραικό και τον Μπουτζίκο ,στα άκρα της άμυνας, τον Γιαννίτση και τον Ρόκα στο κέντρο της άμυνας , τον Αγροδήμο και τον Φιλίποβιτς στα αμυντικά χαφ, τον Κόλα ως 8άρι ενώ στην επίθεση ήταν οι Ντε Κάμπο ,Σκοπελίτης και Παπαδημητρίου.

Η ομάδα μας γενικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα ,ακόμα και όταν έπαιζε κεντρικός αμυντικός ο Ρόκας ,ενώ να σημειωθεί πως ο Φιλίποβιτς γύρισε στην φυσική του θέση στο β΄μέρος.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν στο δημιουργικό κομμάτι.Όποια επιθετική μας προσπάθεια προερχόνταν από λάθη των αντιπάλων και όχι από κάποιο δουλεμένο συνδυασμό.Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους έγινε γκολ με τον Κόλα να βγάζει στα πλάγια στον Σκοπελίτη ,αυτός να κάνει σέντρα και ο Παπαδημητρίου με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στο β΄ μέρος η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη μεν ,δεν έκανε κλασσικές ευκαιρίες δε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Γραικός (45’ λ.τρ. Αγιώτης), Μπουτζίκος, Ρόκας (46’ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς (89’ Μαστακούλης), Αγρόδημος, Κόλα (85’ Μπόλης), Ντα Κάμπο (88’ Μπέικος), Σκοπελίτης (77’ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (58’ Μπαράνκο, 90’ Ενκόα).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης (85’ Τζήμας), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης (73’ Κανταρτζής), Αποστολόπουλος, Μακρής (46’ Ζούρκος), Κριεμάλντι (46’ Γκατζολάρι), Ίτσιος (46’ Ιντζόγλου), Δεμιρτζόγλου (61’ Σαχινίδης), Μηλιώτης (46’ Χατζάρας), Μπενίσκος (46’ Κιβελίδης).




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...