Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Συν δύο στο δυναμικό του!

 


Δύο παίκτες προστέθηκαν στο ερυθρόλευκο δυναμικό.

Πρόκειται για τους βολιώτες Μπέικο και Αγιώτη οι οποίοι σήμερα υπέγραψαν στην ομάδα.]

Ο Νίκος Μπέικος έχει ξαναπεράσει από τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς προερχόμενος από την Ακαδημία του υπέγραψε στην Γ΄Εθνική επί εποχή Μποτσιβάλη χωρίς να κάνει κάποια συμμετοχή.

Ο Αγιώτης πέρσι αγωνιζόταν σε Κέρκυρα και Διαγόρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Μπέικο και Γιώργο Αγιώτη.

Ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998) αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, ενώ πέρασε και από την Κ-20 της Α.Ε.Λ. Ο Βολιώτης επιθετικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου και παρέμεινε για μία σεζόν και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Βολιώτης Γιώργος Αγιώτης (γεννηθείς στις 18/3/1999) αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και εδώ και αρκετές μέρες προπονείται με τους «ερυθρόλευκους». Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ (επτά συμμετοχές) ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στην Κέρκυρα (έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ 2), ενώ στη συνέχεια πήγε στον Διαγόρα Ρόδου μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορωνοϊού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...