Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Επίθεση Austrian σε Μπέο!


 Ευθεία επίθεση στον Αχιλλέα Μπέο εξαπέλυσαν οι Austrian Boys.


H ανακοίνωση:

Μετά τα σημερινά δρώμενα που αφορούν την ομάδα μας έχουμε να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις για να μαθαίνει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια.. 

1) Την ομάδα τότε την έριξες για 80000€ και όχι για 800000€ για τις οποίες ισχυρίζεσαι .

2) Επειδή έχεις χάσει επεισόδια , τα μέλη του ερασιτέχνη είναι τα 4πλασια και όχι αυτά που ισχυρίζεσαι. 

3) Δίνεις το ΕΑΚ για να παίξουνε φιλικό τα Τρίκαλα και η Παναχαΐκή που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη μας , αλλά στην ομάδα μας δεν το δίνεις ούτε για να κάνει προπόνηση.

4) Δεν δίνεις γήπεδο στην ομάδα μας για να παίξει στο πρωτάθλημα επειδή ισχυρίζεσαι ότι δεν παραδώσαμε το γήπεδο  της Νεάπολης όπως πρέπει ενώ στα αδέρφια σου πλέον στην Νέα Ιωνία τους παραχωρείς το Πανθεσσαλικό για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. 

5) Η ομάδα μας ,  το ποδόσφαιρο το παίζει μόνο εντός των 4 γραμμών του γηπέδου, μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι κάτω από το τραπέζι. 

6 ) Όποιος έρθει με τον γνωστό παράνομο η νόμιμο τρόπο να πάρει τον ερασιτέχνη από την γνωστή "παρέα" με όποιον "μπροσταρη" και να φαίνεται από την γνωστή κλίκα θα φάει πόρτα. Γιατί ο ερασιτέχνης ανήκει στον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.. 

7) Γιατί δεν βγαίνεις δημόσια να παραδεχτείς  ότι έχεις πρόβλημα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ;; Αλλά το κάνεις με "πλάγιους τρόπους" ;;;

8)Τέλος,  θα θέλαμε να αναφέρουμε το πιο σημαντικό για πολλοστή φορά : Σε οποίο γήπεδο και να παίξουμε εξαιτίας σου, σε όποια πόλη , σε όποιο νομό σε όποια κατηγορία ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...