Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Εντολή ΕΠΟ προς FL-SL2 για μερική αναδιάθρωση!

 

Όπως το VolosFans έχει επανειλημμένα γράψει οριστικός είναι ο προβιβασμός του Ολυμπιακού στην επόμενη κατηγορία.

Μία ακόμα απόδειξη είναι η επιστολή - εντολή της ΕΠΟ προς την Ένωση SL2-FL για τροποποίηση του καταστατικού της ενόψη του Δ.Σ που θα γίνει την Δευτέρα.

Στην επιστολή αναφέρεται ρητά η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για διεξαγωγή της νέας SL2 με 18 ομάδες αλλά και η λεπτομέρεια πως υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι της SL2 και προβιβάζονται οι οκτώ πρώτοι της Football League.

Το γεγονός αυτό καθιστά κάποιες απόψεις παραγόντων ανταγωνίστριων ομάδων που χαρατκήρισαν της  απόφαση της ΕΠΟ ως... συμβουλευτική που θέλει δήθεν επικύρωση των 3/4 των ομάδων  ως γραφικές και αναξιόπιστες.

Η μοναδική πιθανότητα να "χαλάσει" το SL2 18 ομάδες και FL 16 ομάδες είναι εάν ο υπουργός κος Αυγενάκης το πάρει..."πάνω" του και καταργήσει με νομοθετική ρύθμιση την Football League.Σε τούτη την περίπτωση θα προχωρήσουμε σε ενιαία Β' Εθνική 34 ομάδων.

Πάντως κάτι τέτοιο υπό τις παρούσες συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη την αντίδραση του Αυγενάκη,συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Να σημειωθεί πως στην επιστολή της ΕΠΟ υποσημειώνεται πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στις δύο κατηγορίες ,δεν αντικαθίσταται από την επόμενη στην βαθμολογία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...