Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Χωρίς οπαδούς τα Τρίκαλα!

Σε μίνι σήριαλ μετατράπηκε ο ερχομός λίγων οπαδών του Α.Ο.Τρίκαλα στο παιχνίδι της Κυριακής.Τα Τρίκαλα γνωστοποίησαν στην ομάδα μας πως θέλουν 50 με 60 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΑΟΤ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βασιζόμενος στο καθυστερημένο αίτημα του ΑΟΤ αρνήθηκε να παραχωρήσει εισιτήρια και οι φιλοξενούμενοι θα αρκεστούν στις 20 προσκλήσεις.
Βέβαια ίσως η άρνηση της ΠΑΕ να αιτιολογείται στην αντιμετώπιση που είχε η διοίκηση του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο ,οπότε και ο κος Τσιμπανάκος προπηλακίστηκε μετά τις πρωτοφανή παρότρυνση του προέδρου των Τρικάλων κου Αιβάζογλου.

Πάντως οι Austrian Boys αντέδρασαν με ανακοίνωσή τους στην απόφαση της διοίκησης.

Η ανακοίνωση:

«Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου , οι AUSTRIAN BOYS που έχουμε γυρίσει όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος και όχι μόνο δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πράξη της ΠΑΕ να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των Τρικάλων. Παροτρύνουμε την ΠΑΕ έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει την απόφαση της και να δώσει εισιτήρια στους Τρικαλινούς και υποσχόμαστε πως θα τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία του πρώτου γυρου.

Επίσης καλούμε όλον τον κόσμο να κατακλύσει την Κυριακή την Νεάπολη,να γίνει ο 12ος παίχτης , και να βοηθήσει την ομάδα μας για μια νέα αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά λάθη..

Τέλος καλούμε τους παίχτες μας να κάνουν το αυτονόητο , να δείξουν το απαραίτητο πάθος, να ματώσουν τις φανέλες και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να φοράνε την βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…
Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι έξω από το γηπεδο θα διαθέτουμε εισιτήρια των 7€


ΥΓ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.. »Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...