Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Κάλεσμα Ερασιτέχνη!

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β. για τον αγώνα της Κυριακής της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ιωνικό. 


Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου συνεχίζονται οι αγώνες εντός έδρας της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας μας  στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE,  απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται καλή επιτυχία  στον αγώνα με τον πρωτοπόρο ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ στον προπονητή και τους συνεργάτες του, στους ποδοσφαιριστές μας και στα μέλη της  Διοίκησης της ΠΑΕ και όπως πάντα σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ενωμένη και δυνατή, να πανηγυρίσει για τη νίκη ακόμη μία φορά.

Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης και όπως αυτοί ξέρουν να στηρίξουν την ομάδα μας για ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τη φέρει  ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους μας την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών μας για τον αγώνα Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τη Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα!»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...