Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μέγας....εντολοδόχος!


Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ιάλυσο με 2-0 αλλά το παιχνίδι στιγμάτισε ο Αλέξανδρος Μέγας ο οποίος έκανε τα πάντα για να "πληγώσει" την ομάδα μας.



Με σφυρίγματα αλλοπρόσαλλα ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενουμένων , προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους βάλει στην περιοχή μας και όταν αντιλήφθηκε πως η διαφορά κλάσεις των δύο ομάδων δεν επιτρέπει να γυρίσει το παιχνίδι "σημάδεψε" παίκτες του Ολυμπιακού με κάρτες προσπαθώντας να τους βγάλει νοκ άουτ.





Το VolosFans σπανίως ασχολείται εκτενώς με την διαιτησία.Ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν ξεκάθαρο πως εκτελούσε εντολές αφού απλά οι φάσεις γινόταν μπροστά στα μάτια του.

Στο 6' ο Μέγας αρνείται μπροστά του πεντακάθαρο πέναλτι όταν ο Χατζηδίμπας γκρεμίζει τον Τσίτα από εμφανή θέση για γκολ ενώ στο 55' χαρίζει την κίτρινη κάρτα στον Αυγενικού.Στο 62 κλείνει τα μάτια του σε δολοφονικό τάκλιν με τα δύο πόδια του Μακρυδημήτρη πάνω στον τσίτα και όχι μόνο δεν αποβάλει τον παίκτη του Ιάλυσου αλλά δεν δίνει καν το φάουλ.Χαρίζει νέο κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ιάλυσου και στο 60' κλείνει τα μάτια σε δύτερο πέναλτι πάνω στον Πόζογλου.Για να ολοκληρώσει το έργο του "σημαδεύει" τον Τσιάρα και σε κλέψιμο της μπάλας που κάνει ο ερυθρόλευκος αμυντικός μέσος δίνει ανύπαρκτο φάουλ και κίτρινη κάρτα.Φαίνεται ο Μέγας ήξερε πως ο Τσιάρας αν δεχτεί κάρτα δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Νίκη...
Στο 80' δίνει ανύπαρκτη κίτρινη στον Πόζογλου και με κάθε τρόπο προσπαθεί να "κλείσει" τον Ολυμπιακό στην εστία του με σφυρίγματα που όυτε ο Καραμπετάκης δεν θα έδινε.


Ο Σούλης παρέταξε  τον Γιδόπουλο στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο της άμυνας.Οι Τσιάρας  και Λάσκαρης ως αμυντικά χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , και Ντούνης  στα άκρα με τον Πόζογλου να κινείται ελεύθερα μερικές φορές ως ακραίος και άλλοτε ως αμντικός χαφ.Ο Τσίτας ήταν φορ ενώ όταν βγήκε ως φορ εναλλάσσονταν Κουτσιανικούλης και Πόζογλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν το ξεκάθαρο αφεντικό στο παιχνίδι.Είχε 13 τελικές προσπάθειες έναντι 4 του Ιάλυσου με πολλές από αυτές ,ιδίως το πρώτου δεκάλεπτου που η ομάδα μπήκε με φόρα, να είναι κλασσικές ευκαιρίες.
Όχι πως η ομάδα μας δεν κινδύνεψε ,αφού με τέτοιο διαιτητή η "στραβή" θα μπορούσε να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Τα νέα στοιχεία που είδαμε στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων ήταν το ψηλό πρέσινγκ που πάντως είναι δίκοπο μαχαίρι αφού λόγω της τακτικής αυτή βγήκε το τετ α τετ του Μαραγκουδάκη στο 36' αλλά και έφερε το γκολ του Ντούνη μετά το λάθος του Ανδρούτσου.

Το τρίποντο ήρθε σχετικά εύκολα με τα γκολ των Κουτσιανικούλη και Ντούνη , έγινε το 3Χ3 και ο Ολυμπιακός πάει με...φορά στο παιχνίδι με την Νίκη το ερχόμενο Σάββατο.



Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (76’ Κόλα), Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου (94’ Στεφάνοβιτς).
Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου (81’ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού (73’ Πετράκης), Χατζηδίμπας.


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans







Κάρτες:  34’ Λάσκαρης, 61’ Τσιάρας, 80’ Πόζογλου – 26’ Μαραγκουδάκης, 57’ Νατσιόπουλος.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Για τον Μέγα από την Πιερία τα είπαμε...Ίσως η καταγωγή να ήταν και τυχαία!


Μας άρεσε....
Ο Λάσκαρης έφαγε πολύ ξύλο και ήταν σε πολλές φάσεις.Αναγεννημένος εμφανίστηκε και ο Τσίτας.
Δεν μας άρεσε...
Περιμέναμε το γήπεδο της Νεάπολης να είναι γεμάτο από άκρη σε άκρη κάτι που δεν έγινε αφού περίπου 1800 άτομα παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου. Γινόμαστε μία πολύ καλή και επαγγελματική ομάδα. Γιατί αν έχεις άξιους συνεργάτες, μπορείς να προχωρήσεις σωστά. Μετά τον Νίκο Ορφανίδη στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και ο Σάββας Καρυπίδης, προπονητής και συνεργάτες μου. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί είχαμε υπάρξει συμπαίκτες στην Προοδευτική. Είναι ένας πολύ καλός και άξιος τεχνικός. Θέλουμε μία ακόμα προσθήκη με έναν καλό προπονητή τερματοφυλάκων για να κλείσει το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο μας. Χαίρομαι που οι αντίπαλοι προπονητές στις δηλώσεις τους λένε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και ότι είναι ομάδα μεγαλύτερου επίπεδο για την κατηγορία.
Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την ίδια σκέψη, την ίδια ταχύτητα, την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, όπως και στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα στο πρώτο ημίωρο, παρότι δεν είχε σκοράρει. Κάναμε πέντε-έξι τελικές στα πρώτα 20 λεπτά, παρότι αλλάξαμε το σχηματισμό μας, με τους παίκτες μου να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι έπρεπε να είχαμε πετύχει κι άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και έγινε πιο απειλητικός, όταν έμεινε πίσω στο σκορ και ρίσκαρε.
Θέλαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να πιέσουμε, να βάλουμε δεύτερο γκολ, αλλά πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε να έχουμε ηρεμία ως ομάδα. Με την είσοδο του Κόλα στο δεύτερο ημίχρονο, διορθώσαμε το πρόβλημα που είχαμε στον άξονα και με την ταχύτητα που είχαμε κόντρα στην πλάτη του αντιπάλου, ήμασταν αρκετά καλοί. Πετύχαμε δεύτερο γκολ και όλα τελειώσαμε καλά και χωρίς άγχος στο τέλος.
Είναι μία μεγάλη νίκη, γιατί είναι η τρίτη στη σειρά και είναι δύσκολο στη Φούτμπολ Λιγκ μία ομάδα να κάνει συνεχόμενες νίκες. Γιατί όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά.
Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι που είναι με μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Νίκη Βόλου. Είναι τοπικό ντέρμπι, αλλά είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας, όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς. Εμείς θα παίξουμε όπως ξέρουμε, με σεβασμό στον αντίπαλο και η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι καταπληκτικός… Θα το πω για ακόμα μία φορά, ήρθα στην ομάδα για να ζήσω αυτές τις καταπληκτικές στιγμές με τον κόσμο. Μου αρέσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα. Είναι ατμόσφαιρα Σούπερ Λιγκ και είναι πάρα πολύ καλό για ένα προπονητή να έχει αυτή τη στήριξη από τον κόσμο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χαίρονται πάρα πολύ που τους στηρίζει ο κόσμος»


Καραμπετάκης: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ιστορική ομάδα και είπα στους παίκτες μου πώς θα πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και σε συνθήκες που πραγματικά ήταν μεγαλύτερης κατηγορίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή και στους παίκτες του, για την εικόνα που παρουσιάζει και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Εμείς δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ και νομίζω πως το πρώτο τέταρτο δικαιούταν ένα γκολ. Στη συνέχεια αλλάξαμε το σχηματισμό μας, νομίζω ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι και βγάλαμε στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Όμως, τη στιγμή που είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι, από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Αλλά και το λάθος είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Δυστυχώς, δεν σκοράραμε και στο τέλος δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι μας αφήνει μία πικρία, γιατί μετά το 20ο λεπτό, βάσει της απόδοσης μας, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την καλή προσπάθεια που έκαναν. Η ομάδα δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών, που είναι τραυματίες και έχουμε απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα του γκολ.»



 
Μικρά&πικάντικα
  • Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας τιμήθηκε ο Σερτζίνιο που ήταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς.Ο παίκτης χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
  • To γήπεδο μπορεί να μην γέμισε ασφυκτικά ,η ατμόσφαιρα πάντως που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους μας ήταν φανταστική.

To βίντεο του αγώνα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...