Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κριτής των επιλογών σας ο κόσμος!

Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου Τόρη να συμπαραταχθεί με τον καταστροφέα και   αρχιπολέμιο της ομάδας Α.Μπέο δημιούργησε άσχημους συνειρμούς.


Έτσι η Δ.Ε αναγκάστηκε να εκδώσει δημόσια τοποθέτηση :

«Το Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε σχέση με γεγονότα και φήμες που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες θέλει να κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους και φίλους της ομάδας τα παρακάτω:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι το μόνο αρμόδιο όργανο που εκπροσωπεί το σύλλογο και τα μέλη του. Το παρόν Δ.Σ. έχει εκλεγεί δεσμευόμενο προς τα μέλη του ιστορικού μας συλλόγου με τις βασικές αρχές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν συγχωνεύεται, δεν αλλάζει όνομα, σήμα και χρώματα.

Μέλη του συλλόγου που διαχρονικά έχουν κρατήσει διαφορετική στάση από τις θέσεις του σωματείου μας δεν μας επηρεάζουν και πάντα κριτής των επιλογών τους είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει απερίσπαστος την πορεία για την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από το να στεφθεί και πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και να επανέλθει στην ελίτ του ποδοσφαίρου, όπου και δικαιωματικά ανήκει.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ποτέ δεν ήταν αγνώμων στους ανθρώπους που τον βοήθησαν, γνωρίζει όμως πολύ καλά και τους εχθρούς του και θα πράξει αναλόγως…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...