Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ο φασισμός κάποιων μας συσπειρώνει!

Ανακοίνωση για την "επίσημη πρώτη" της ομάδας εξέδωσαν οι Austrian Boys.
H ανακοίνωση:

«Κόσμος  - Διοίκηση και Παίχτες μια γροθιά. Ο πόλεμος που μας κάνουν έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη συσπείρωση μας, και αυτό θα αποδειχτεί και θα αναδειχθεί άλλη μια φορά την Δευτέρα στο σπίτι μας το ΕΑΚ, το ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ. 
Το απόγευμα της Δευτέρας όπως ορίζει η ιστορία μας και η ιδιοσυγκρασία μας θα είμαστε εκεί. 
Είτε μέσα στις κερκίδες - είτε απέξω,
Θα είμαστε εκεί είτε με λουκέτα - είτε χωρίς λουκέτα,
Είτε με ΜΑΤ - είτε χωρίς ΜΑΤ,
Είτε με εισαγγελέα - είτε χωρίς εισαγγελέα,
Σαν οπαδοί φημιζόμαστε για τις ειρηνικές διαθέσεις μας και χωρίς βιοπραγίες θα δώσουμε το παρών μαζικά και δυναμικά για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ομάδα μας.
Θυμίζουμε πως εν έτη 2018 το πολίτευμα είναι η δημοκρατία, και αν κάποιοι προωθούνε την μερική χούντα και τον φασισμό το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκτίθενται σε όλη την Ελλάδα, να μας συσπειρώνουν και να επαναστατούμε. 
Ραντεβού την Δευτέρα από νωρίς στο σπίτι μας (7:30μμ) και εκεί θα δούμε αν περάσουμε απέξω όπως αναπαράγει ο «λαλίστατος» γεροξεκούτης.
ΥΓ. Τα γραφεία μας στην Αγ. Δημήτριου θα είναι από νωρίς ανοιχτά (5:30μμ) για πώληση καρτών διαρκείας, εγγραφές μελών και παγωμένες μπύρες  . Επίσης είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση των έργων του ΕΑΚ  που είναι σε εξέλιξη.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...