Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Όποιον παίκτη θέλουμε θα τον πάρουμε!

Δηλώσεις στο Ράδιο Ένα έκανε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού Ευριπίδης Τσιμπανάκος.
O κ.Τσιμπανάκος ευχαρίστησε τον υπέροχο, όπως τον χαρακτήρισε, λαό του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση και ανέφερε ότι έστειλε το μήνυμα για μία καινούρια μέρα.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης:

«Με το μήνυμα που πήραμε στη Γενική Συνέλευση από τον λαό μας, είναι μία καινούρια μέρα για τον Ολυμπιακό μας. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και δε χρειάζεται να λέμε πολλά, γιατί ο κόσμος τα είπε όλα. Έδωσε το μήνυμα για ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτήν την ομάδα, που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ όλ’ αυτά τα χρόνια. Το ποιος την ταλαιπώρησε είναι ένα καρκίνωμα χρόνων.

Εμείς μπήκαμε μπροστά με κάποιους επιχειρηματίες Βολιώτες και εκτός νομού, που είναι φίλοι και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι, γιατί η ομάδα είναι ερασιτεχνική, δεν είναι ΠΑΕ. Αυτό που είδαμε με τον κόσμο δίνει σε όλους μας δύναμη, και τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Δίνει δύναμη σε αυτούς  που θα συντελέσουν στη νέα μεγάλη προσπάθεια και το καινούριο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ευχαριστώ κι εγώ και ο Ερασιτέχνης αυτόν τον υπέροχο λαό, γιατί δώσαμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ως Ολυμπιακός Βόλου κοιτάμε τη δική μας την ομάδα, δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν δεξιά κι αριστερά και θα πορευθούμε με χαμηλό προφίλ».

Για το αν  η μεγάλη στήριξη του κόσμου θα φέρει παραπάνω ρευστό εκτός των χορηγών:

«Εγώ και οι φίλοι μου επιχειρηματίες δεν περιμέναμε να βγάλουμε τα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις, που έχουν γίνει από τις αρχές Μαΐου, καθώς έχουμε κλείσει προπονητή, ποδοσφαιριστές, προπονητικό κέντρο, ιματισμό. Αυτά είναι χιλιάδες ευρώ. Είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Έχουμε μία βάση και από πέρσι, καθώς κάναμε κάποιες ανανεώσεις και με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όποιον παίκτη θέλουμε να τον κάνουμε δικό μας. Αυτό είναι δεδομένο και το αποδείξαμε.

Σας λέω συγκεκριμένα για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο. Το παιδί αυτό είχε διαπρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα  και παρουσιαζόταν σε αθηναϊκά σάιτ ότι είναι κοντά στο να υπογράψει σε άλλη ομάδα κι εμείς τον είχαμε κλείσει μία βδομάδα πριν. Αυτό συγκαταλέγεται στις επιτυχίες της διοίκησης και όλου του Ερασιτέχνη, καθώς δρούμε με γρήγορους ρυθμούς, όμως με χαμηλό προφίλ κι αυτό θέλω να το τονίσω. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά 24 ώρες για τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχει σημασία αν βάζουν χρήματα, αλλά τον χρόνο τους, γιατί και ο χρόνος είναι χρήμα».

Για τη δήλωσή του για τσουνάμι μεταγραφών:

«Είπα για τσουνάμι εντός εισαγωγικών, ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές, που δε θα πίστευαν οι φίλαθλοι ότι θα μπορούσαν να έρθουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Κι όμως θα έρθουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Όσο για τον αριθμό τους κι αν θα είναι δύο, τρεις ή πέντε, αυτό θα το συζητήσουμε με την τεχνική ηγεσία και από κει και πέρα θα αποφασίσουμε. Όποιον παίκτη θέλει η ομάδα να πάρει, θα τον πάρει. Μπορεί να είναι και από τη Σούπερ Λιγκ, τη Football League, τη Γ’ Εθνική. Δεν έχει να κάνει. Αυτό θα το κρίνουμε εμείς που ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι όποιος παίκτης χρειάζεται στην κατάλληλη θέση θα τον κάνουμε δικό μας για το καλό της ομάδας, για να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Μάιο. Αυτό που μας διακατέχει είναι το χαμηλό προφίλ. Προτιμούμε τις πράξεις από το να λέμε στον κόσμο πολλά.

Το ρόστερ μας κατά 80% έως 85% θα έχει κλείσει ως την έναρξη της προετοιμασίας και στο δεύτερο στάδιο στο Ελατοχώρι ο προπονητής μας θα δει τις αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν και εφόσον χρειαστεί κάτι, εμείς θα το υλοποιήσουμε. Σε μας είναι εύκολο να φέρουμε έναν καλό ποδοσφαιριστή ακόμη και τον Αύγουστο, σε κάποιους άλλους όχι, γιατί δεν ξέρουν την αγορά. Είναι θέμα γνώσης, γνωριμιών και της δουλειάς μας».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός Βόλου, αν συζητάμε κάτι άλλο. Σίγουρα δεν είναι τίποτα εύκολο. Θα παλέψουμε, γιατί τίποτα δε χαρίζεται και στο τέλος θέλουμε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς ο κόσμος είναι πικραμένος και ταλαιπωρημένος κι εμείς θέλουμε να του δώσουμε αυτή τη χαρά».

Για τον Περικλή Αμανατίδη:

«Ο Περικλής Αμανατίδης δε χρειάζεται συστάσεις, έχει αποδείξει πράγματα στο παρελθόν με οκτώ ανόδους. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Δεν είναι τίποτα τυχαίο στο ποδόσφαιρο».

Για το αν θα έπρεπε από κοινού Ολυμπιακός και Νίκη να ζητήσουν να αγωνιστούν σε διαφορετικό όμιλο:

«Εμάς με τη Νίκη Βόλου δε μας χωρίζει τίποτα. Ένας αγώνας είναι. Δεν υπάρχουν εχθρικές σχέσεις. Είναι δύο ιστορικά σωματεία και ο καθένας από τη δική του πλευρά κοιτάει την ομάδα του. Εμείς θα κοιτάξουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα και η Νίκη να κάνει ό,τι καλύτερο. Ακόμη δεν έχουν καθοριστεί οι όμιλοι, θα δούμε τι θα γίνει και μ’ αυτό. Εμείς θα το συζητήσουμε με το επιτελείο και από κει και πέρα ως διοίκηση θα αποφασίσουμε. Η ίδια ερώτηση που κάνετε σε μας, πρέπει να γίνει και στη Νίκη Βόλου. Είναι κάτι που θέλει σκέψη. Έχουμε ακόμη χρόνο να το σκεφτούμε και να το επεξεργαστούμε. Δεν κάνουμε πράγματα στο πόδι. Εμείς ακολουθούμε μία στρατηγική και προχωράμε».

Για τις επόμενες μεταγραφές:

«Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στα υπόψη και έχουμε συμφωνήσει με κάποιους. Μην ξεχνάτε ότι τελείωσε πρόσφατα το πρωτάθλημα της Football League κι εμείς έχουμε ήδη πάρει δύο ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά στον προγραμματισμό, επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και μεγάλη ομάδα. Τον έχουμε προχωρήσει από αρχές Μαΐου με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς. Θα έχουμε άμεσα ακόμη μία ανακοίνωση παίκτη, ίσως και δύο, με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει και είναι θέμα διαδικαστικό. Είναι ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, μεσοεπιθετικοί».

Για τον Κώστα Φλίγκο και αν είναι στα πλάνα τους:

«Ο Κώστας είναι ένα παιδί, που στην πρώτη του χρονιά μας βοήθησε τα μέγιστα. Είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του. Υπάρχει όχι μόνο ο Φλίγκος, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές και μελετάμε μαζί με το τεχνικό τιμ τις περιπτώσεις τους, θέλοντας να είναι προσεγμένες οι κινήσεις μας. Ο Κώστας έχει το εύκολο γκολ και το έχει αποδείξει. Ευχής έργον είναι απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές να πάρουμε το 100%. Από κει και πέρα, αν έρθουμε σε κάποια συμφωνία, θα το ανακοινώσουμε στο σάιτ της ομάδας μας».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...