Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Συνεχίζει με Πετσιμέρη

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης θα συνεχίσει να «γυμνάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού.



Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον γυμναστή κ. Σωτήρη Πετσιμέρη, ο οποίος υπήρξε εκ των βασικών στελεχών του τεχνικού team της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, που κατάφερε τον στόχο που είχε τεθεί.

Ο κ. Πετσιμέρης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ οι δεσμοί του με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ισχυροί, καθώς είχε εργαστεί τόσο στην Κ20 της ομάδας την περίοδο 2009-2010, όσο φυσικά και στην επαγγελματική ομάδα την χρονιά 2012-2013. Να σημειωθεί πως στην μακρά επαγγελματική του καριέρα έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παράλληλα, από το 1993 έως και σήμερα έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής με τελευταία την Αγία Άννα, στην οποία βρίσκεται από το 2013.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο του αθλητισμού, με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο πως με τις γνώσεις του και το μεράκι, που τον διακατέχει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα βρίσκονται πάντα σε… φόρμα!

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στον Σωτήρη Πετσιμέρη καλή αρχή στα καθήκοντά του και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...