Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Να σωθεί η διαβολεμένη χρονιά!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Έχουμε την υποχρέωση να αναφερθούμε σε τρία θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Να ξεκινήσουμε με το άτυχο περιστατικό που συνέβη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον κ. Ιάσονα Χατζή. Ήταν μια απλή παρεξήγηση σε ώρας άγχους και σε υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης. Θεωρούμε ότι το συμβάν έληξε και ο κ. Ιάσονας τα παιδιά του τα συγχωρεί.

Την ήττα της Κυριακής δεν την ξεχνάμε, αλλά την αφήνουμε πίσω μας, για το κοινό καλό της ομάδας, να σωθεί αυτή η διαβολεμένη χρονιά, διότι η νέα χρονιά θα είναι χρονιά αναγέννησης της ομάδας, να επανέλθει εκεί που το απαιτεί η ιστορία της και να αποκτήσει την αίγλη της, η οποία τα τελευταία χρόνια αγνοείτε.

Τέλος, η απόφαση του δικαστηρίου, όσον αφορά την υπόθεση του «κοριόπολις», μας δικαίωσε και μας έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα. Μας δικαίωσε που δε θέλουμε να βλέπουμε μπροστά μας τον ακατανόμαστο ένοχο, αυτόν που λέρωσε την ιστορία μας. Αλλά η ηθική κατακραυγή αυτών των ημερών είναι όλη αφιερωμένη στους 78 που παρακολουθούν την Πύδνα. Ελπίζουμε ότι και ο τελευταίος οπαδός, φίλαθλος, πολίτης αυτής της πόλης, μετά την απόφαση να διαπίστωσε τις διαθέσεις και τις ορέξεις του ακατανόμαστου».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...