Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Μάχη Μπέου με...14χρονα!!

Φραστικό επεισόδιο φέρεται να συνέβη προχθές το μεσημέρι στο ΕΑΚ ανάμεσα σε μαθητές του 8ου Γυμνασίου και τον δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπαιδευτική κοινότητα οι μαθητές του σχολείου μετέβησαν μαζί με καθηγητή στο ΕΑΚ για να κάνουν πρόβα ενόψει της παρέλασης. Εκείνη τη στιγμή βγήκε για προπόνηση η ομάδα του ΝΠΣ κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από μερίδα μαθητών ,φίλων του Ολυμπιακού Βόλου , που καταφέρθηκαν με συνθήματα κατά της ομάδας.

Εκείνη την ώρα, όμως ήταν στο Στάδιο και ο Αχ. Μπέος που φέρεται να ανταπέδωσε με φραστική επίθεση κατά των μαθητών. Το περιστατικό αναφέρθηκε στον διευθυντή και τον σύλλογο διδασκόντων του 8ου Γυμνασίου Βόλου που τη Δευτέρα θα συνεδριάσει για το ζήτημα.

Παράλληλα δύο γονείς φέρεται να επικοινώνησαν με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτη Σαβελίδη και του κατήγγειλαν το γεγονός.
Ο κ. Σαβελίδης επισήμανε πως «είναι γνώστης του περιστατικού, έχει λάβει την έκθεση πεπραγμένων από το σχολείο και το θέμα είναι προς διερεύνηση»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...