Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Άρχοντας στον βούρκο!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε ένα...βουστάσιο τον ΑΟ Σελλάνων με γκολ του Γελαδάρη και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα μας απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο ήταν καλύτερη και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο κατάφερε με ένα γκολ του Γελαδάρη στο 82' να «καθαρίσει» το θέμα παραμονή.






Ο Μπακάλης παρέταξε την ομάδα χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στο σχήμα.Την θέση του τιμωρημένου Κόκα την πήρε ο Σάββας και του Κόλα ο Ρόκας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Σάββας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τους Καπλιώνη και Θέο να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Σέττο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με το σουτ του Διβανέ και την κεφαλιά του Νόνη που πέρασαν άουτ.
Και ενώ ο Λούγκος στο 17' δεν κατάφερε να απηλείσει ,  στο επόμενο λεπτό ένα μακρινό σουτ του Κοντού στην πρώτη τελική των Σελλάνων «ζόρισε» τον Καραγξιολίδη που απέκρουσε.

Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι «πάγωσε» στο κέντρο και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να φτάσει στο 30΄για να κάνει τελική με σουτ του Διβανέ.
Στο τελευταίο 5λπετο πάντως ο Ολυμπιακός έχασε 3 κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 41'ο Ρόκας έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και μεταβίβασε στη συνέχεια τη μπάλα στο Διβανέ που πάσαρε δεξιά για τον Σέττο, ο οποίος έβγαλε παράλληλη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, αλλά ο Διβανές σούταρε από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω σε αντίπαλο αμυντικό, που έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 42' ο Διβανές σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα «γκέλαρε» στην λάσπη και κατέληξε στην ρίζα της κάθετης δοκού σε μία εξαιρετικά άτυχη στιγμή για τους ερυθρόλευκους.

Το β' μέρος ο ΑΟ Σελλάνων απείλησε και πάλι από το πουθενά και ένα σουτ του Κοντού κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Στο 59΄και ενώ ο Καμπλιώνης έβγαινε μόνος του σε αντεπίθεση , ο Κουτσόπουλος τον...«σάρισε» σε έξοδό του και πήρε δίκαια την κόκκινη κάρτα ,αφήνοντας τον ΑΟ Σελλάνων με δέκα παίκτες.

Ο Ολυμπιακός παρά την αριθμητική του υπεροχή έδειχνε ανά διαστήματα κομμένος στο κέντρο με αποτέλεσμα η πίεση που ασκούσε να μην είναι συνεχής.Επιπλέον από το 75' και έπειτα δεν έδειξε να έχει καθαρό σχέδιο επίθεσης ,ίσως και λόγω αγωνιστικού χώρου, και προσπάθούσε με γεμίσματα να απειλήσει ενώ ήταν φανερό πως χρειαζόταν η προσωπική ενέργεια κάποιου παίκτη.

Στο 70' ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Θέο από δεξιά να περνάει δύο παίκτες και να κάνει την σέντρα και την μπάλα να απομακρύνεται με τύχη πριν πλασάρει ο Καμπλιώνης.

Η επόμενη τελική έγινε στο 82' με το σουτ του Ευθυμιάδη να μπλοκάρει ο Ρέππας και να φτάσουμε στο 83' όποτε ο Γελαδάρης από το ύψος της μεγάλης περιοχής να πιάνει ένα ξερό δυνατό σουτ η μπάλα να χτυπάει δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 87' εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη μπλόκαρε ο πορτιέρο ενώ στο 92 ο Καραγκιολίδης έδειξε την κλάση του απομακρύνοντας σε κόρνερ σουτ του Παπαδημητρίου.


Σέλλανα : Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζούνης, Μάττας, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλαμπάνης, Χάδιαρης, Μπουκομάνοβιτς, Κοντός (60' Ρέππας) , Υφαντής (76' Παπαδημητρίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Διβανές (77' Μέμος), Ρόκας, Σέττος (74' Χρήστου), Θέος (75' Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (93' Παπαιωάννου).



Κάρτες: 
 59’ Κουτσόπουλος, 86΄Θεοδορώπουλος - 92' Χρήστου



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Γκαραγκάνης δεν είχε προβλήματα ενώ τουλάχιστον τρεις φορές τον εξέθεσε ο βοηθός του σταματόντας την ομάδα μας με ανύπαρκτα οφ-σάιτ.




Μας άρεσε.... 
Δικαιωματικά με αυτή την γκολάρα ο Γελαδάρης παίρνει τον τίτλο του MVP του αγώνα.
Δεν μας άρεσε...
Ο Μπακάλης ακόμα και όταν αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει αφού με τις αλλαγές που έκανε δεν «φόρτωσε» την επίθεση με παίκτες.Η ροή του αγώνα τον δικαίωσε μεν ,αλλά δεν ήταν ορθολογική η συγκεκριμένη αντιμετώπιση του παιχνιδιού.



Είπαν:

Μπακάλης:«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι πήραν ένα "παλικαρίσιο" διπλό που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να συνεχίσουμε με πιο καθαρή σκέψη. Ο πολύ κακός και βαρύς αγωνιστικός χώρος αδικεί και τις δύο ομάδες. Και την ομάδα των Σελλάνων, η οποία έχει δείξει, σε όλα της τα παιχνίδια, πως προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά, φυσικά, κι εμάς που είμαστε μία αρκετά ποιοτική ομάδα. Γενικά, το τερέν δε μας άφησε να δείξουμε παραπάνω πράγματα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις, τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το πάθος μας, όμως, θεωρώ ότι "έσωσε την παρτίδα" σε όλα τα άλλα κομμάτια, αγωνιστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ξανά προϋποθέσεις για γκολ και πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε στο τέλος. Συγχαρητήρια σε εμάς, αλλά και στον αντίπαλο, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή πορεία. Συγχαρητήρια και στον προπονητή των Σελλάνων και στους ποδοσφαιριστές του.
Υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος και πίεση. Στα αποδυτήρια, αλλά κι εντός γηπέδου, ήμασταν φοβισμένοι, τρομαγμένοι. Ευτυχώς, "ανασάναμε", όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και χτίζουμε νοοτροπία νικητή, την οποία δεν είχαμε παλιότερα»

Σάββας:«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα δύσκολο τερέν, απέναντι σε μία σοβαρή και ποιοτική ομάδα, όπως τα Σέλλανα που παλεύει όλα τα ματς. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου μας, τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε. Βγάλαμε πολλές καλές φάσεις για γκολ, ελέγχαμε το ματς και δεν απειληθήκαμε, εκτός από 1-2 φάσεις. Το έργο μας, φυσικά, έγινε πιο εύκολο, όταν τα Σέλλανα έμειναν με δέκα παίκτες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα που πέφτει, πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού κανονικά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, από 'δω και πέρα, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Εύχομαι στα Σέλλανα καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους»

Μπουρνάκης:«Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι επιθετικό και όχι αμυντικό.Το ματς φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ.Μετά την κόκκινη ο Ολυμπιακός δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες.Πιεστήκαμε αλλά με λάθος τρόπο αφού πίσω έχουμε ψηλά παιδιά και από ένα υπέροχο γκολ χάσαμε το ματς.Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και το πρόγραμμά μας είναι πιο βατό αργότερα.»



Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Προάστιο Καρδίτσας και έδωσαν βροντερό παρών.Άλλοι τόσοι ήταν περίπου και οι φίλοι των γηπεδούχων.
  • Πολύ άσχημος ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο που περισσότερο έμοιαζε με...βουστάσιο παρά με γήπεδο εθνικής κατηγορίας.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...