Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Προσπαθούμε για μεταγραφή...

Αρκετές ειδήσεις «έβγαλε» η συνέντευξη του Γιώργου Μποτσιβάλη στο ραδιόφωνο του 9,86.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στις έξι αγωνιστικές που έχει διανύσει το πρωτάθλημα:


«Όντως περιμέναμε κι εμείς, ως διοίκηση, να έχει η ομάδα 18 βαθμούς ή στη χειρότερη περίπτωση να είχαμε μία ισοπαλία στα έξι πρώτα παιχνίδια. Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε στο πρώτο παιχνίδι με το Βελούχι. Δεν υπήρχε Ολυμπιακός στο γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση των δύο τελευταίων ετών. Οι παίκτες που έπαιξαν, δεν έδειξαν πάθος και δεν τίμησαν την φανέλα. Ήταν μια μαύρη σελίδα για την ιστορία της ομάδας και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί πήγαν όλα στραβά. Ειλικρινά δεν θέλω ποτέ στο μέλλον να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν πρέπει να σε επηρεάζει. Αντίθετα, πρέπει να συγκροτηθείς, ως ομάδα, να είσαι πιο δυνατός, να πεισμώσεις και να κάνεις ένα νικηφόρο σερί».


Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού  αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων :

«Μπορεί λόγω του γεγονότος πως παίζαμε με τα Φάρσαλα να μην αναφέρεται αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα έγινε σφαγή.Ο διαιτητής αυτός δεν πρέπει να ξανασφυρίξει. Δεν μας δόθηκαν δύο πεντακάθαρα πέναλτι.Ο διαιτητής και στις δύο περιπτώσεις ήταν στα 5 μέτρα.Δεν ήταν δυνατόν να μην τα δει.Η κόκκινη κάρτα ήταν επινόηση.Ο Κραγιόπουλος δεν είχε δεχτεί ποτέ κίτρινη κάρτα.Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξανασυμβεί...Όταν παίζει μια ομάδα με δύο τερματοφύλακες όσο και ανώτερος να είναι ο αντίπαλος δεν θα μπορεί να βάλει γκολ...»

Αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός «δείχνοντας» την ομάδα του Ν.Π.Σ.:

«Είχαμε παρεμβάσεις και προβλήματα ακόμα και στις μεταγραφές μας.Εκεί που συμφωνούσαμε με παίκτες ένα Χ ποσό ξαφνικά ένα αόρατο χέρι μας χαλούσε την μεταγραφή.Εμφανιζόταν από το πουθενά ανταγωνιστής που τους πρότεινε περισσότερα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν πήγαιναν καν στην ομάδα αυτή που δεν ενδιαφερόταν πραγματικά.»

Ο Γ.Μποτσιβάλης αναφέρθηκε στο προπονητικό ζήτημα:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Μπράτσο και νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει.Τα πάντα όμως κρίνονται από τα αποτελέσματα.Νομίζω πως μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θα βοηθήσει την ομάδα».


Για το θέμα των μεταγραφών είπε μεταξύ άλλων:

«Η προσωπική μου άποψη ήταν, πως μπορούσαμε να πάρουμε έναν σέντερ φορ, ένα αμυντικό χαφ, ένα στόπερ και δε σταματήσαμε να ψάχνουμε γι' αυτό. Απλά οι διαφοροποιήσεις ήταν, από την ώρα που στήθηκε η ομάδα, να δοκιμάζουμε παίκτες και όχι να παίρνουμε ποδοσφαιριστές από μία λίστα. Σε δύο περιπτώσεις ο Μιχάλης Ζιώγας δεν βοήθησε να ενισχυθούμε επιθετικά, διότι επέμενε ότι είμαστε καλυμμένοι 100%. Αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος του διαζυγίου με τον προπονητή.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, από τον κορμό. Οι δυνατότητες που έχουν οι παίκτες είναι μεγάλες, έχουν μέλλον, όμως ποτέ δεν ήμουν αντίθετος για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ 27 παικτών που μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να μεγαλώσει.Βρισκόμαστε σε επαφή με σέντερ φορ που παίζει σε άλλη ομάδα οπότε μέχρι και την τελευταία στιγμή τα πάντα κρέμονται πάνω σε μία κλωστή.Έχουμε πάρει ακόμα έναν παίκτη που όμως δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα.Επίσης προσπαθήσαμε να φέρουμε δύο παίκτες από το Καμερούν.Ελπίζουμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να τους έχουμε τον Γενάρη...»

Όλοι, όμως, που ζητούν από τη διοίκηση να φέρει παίκτες στην ομάδα κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς, χωρίς να έχει βοηθήσει κανείς τον Ολυμπιακό οικονομικά, αλλά ούτε και με συγκεκριμένες προτάσεις. Μια μερίδα φιλάθλων, που φαίνεται απογοητευμένη για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, στηρίζει αυτόν που κατέστρεψε τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να είναι απαιτητικό. Όμως, όταν βλέπουμε να γίνονται όργια στο παιχνίδι με τα Φάρσαλα κι αυτό δε βγαίνει προς τα έξω από τα ΜΜΕ, ο κόσμος που δεν ήταν στο γήπεδο για το διαπιστώσει, δεν γνωρίζει τι έγινε και ρίχνει την ευθύνη για το ότι δεν κέρδισε η ομάδα, αποκλειστικά στους παίκτες και στη διοίκηση.

Συμφωνώ, πως θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και τον διαιτητή Είχαμε να αντιμετωπίσουμε, όμως μια ομάδα που έπαιξε με όλες τις δυνάμεις για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της, που δεν ξέραμε την τακτική θα ακολουθούσε και κάνοντας συνεχώς καθυστερήσεις. Συν ότι ο διαιτητής μας άφησε αδικαιολόγητα με 10 παίκτες, δεν μας έδωσε δύο πέναλτι και επέτρεπε τα σκληρά φάουλ της αντίπαλης ομάδας. Όλα αυτά αν τα αθροίσουμε, θα δούμε ότι ήταν δύσκολο να τα ξεπεράσουμε. Ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού που παίχθηκε ήταν περίπου 50 λεπτά»

Επίσης ανέφερε πως η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...