Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Προσπάθεια σπίλωσης από Μπέο!

Το κλίμα πόλωσης που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο δυναμιτίζεται περαιτέρω.
Η ιστοσελίδα Volosday που ως γνωστό λειτουργεί ως προπαγανδιστικό όργανο του εν αργία Δημάρχου , με σημερινό της άρθρο ,προσπαθεί να σπείρει την αμφιβολία και την διχόνοια στον ερυθρόλευκο κόσμο.

Έτσι ισχυρίζεται πως η μη συμμετοχή του Καραγκολίδη στο παιχνίδι με το Βελούχι οφείλεται είτε σε κακό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ,είτε σε οικονομικές οφειλές προς τον παίκτη.

Το VolosFans από την πρώτη στιγμή (στο live του αγώνα) ,ενημέρωσε τους αναγνώστες του πως το ζήτημα είναι γραφειοκρατικό και οφείλετε στο γεγονός πως δεν έχει ακόμα εκδοθεί το δελτίο του παίκτη.Σαφώς και υπάρχουν ευθύνες για την συγκεκριμένη αβλεψία αλλά η προσπάθεια σπίλωσης από την πλευρά Μπέου ,αν μη τι άλλο δημιουργεί κλίμα πόλωσης.

Η Δ.Ε. του Ολυμπιακού μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «Volosday», που αναφέρεται σε πληροφορίες για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου όπως και για οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η Δ.Ε. προς παίκτες , η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει να επισημάνει τόσο προς το εν λόγω μέσο, όσο και προς τους «πληροφοριοδότες» του ότι:

Το κλίμα στην ομάδα  τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων είναι άριστο κι αυτό δεν μπορεί να χαλάσει από μία ήττα που ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άλλωστε τα πρωταθλήματα δεν χάνονται στην πρώτη αγωνιστική.

Διοίκηση, τεχνικό team και ποδοσφαιριστές είναι μια γροθιά κι όλοι μαζί θα παλέψουν για την άνοδο της ομάδας μας.

Αναφορικά με τις υποτιθέμενες οικονομικές εκκρεμότητες της Δ.Ε. προς τους ποδοσφαιριστές,  επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή προς παίκτες, τεχνικό team κι εργαζομένους κι απορούμε από πού πηγάζουν αυτές οι «πληροφορίες» σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και για το μέλλον,  καλό θα ήταν εφόσον παράγετε δημόσιο λόγο να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας και να μην πετάτε λάσπη στην μεγάλη ομάδα της πόλης.


Υ.Γ.: Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εντολέας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και για ποιους λόγους αναφέρεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς πάντως απαντούμε ότι πάντα πληρώνουμε!»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...