Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Διέλυσε τον Αιγινιακό!

Όταν λύνει το επιθετικό του πρόβλημα είναι μία πολύ καλή ομάδα!
Αυτό απέδειξε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αιγινιακό εκτός έδρας ,το οποίο κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση με σκορ 1-3!

Παρά ταύτα για μία ακόμα φορά οι ερυθρόλευκοι δεν «είδαν» γκολ από τους φορ τους.Αυτό βέβαια έχει δύο διαστάσεις.
Η μία είναι η προφανής ,πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βγάλει την χρονιά με μοναδικό καθαρόαιμο φορ τον Σέττο ,αφού ο Σεχολάρι αποδίδει καλύτερα περιφερειακά.
'
Από την άλλη όμως η ομάδα μας φέτος έχει αυτό ακριβώς που στερήθηκε πέρσι που όταν ο Φλίγκος δεν ήταν στην μέρα του γκολ δεν έμπαινε με...τίποτα.Αρκετές επιθετικές λύσεις με τον αντίπαλο να μην ξέρει από πιο παίκτη να...«φυλαχτεί» και την ομάδα μας να μην είναι τόσο προβλέψιμη στον τρόπο του παιχνιδιού της.


Στο σημερινό φιλικό δύο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή στα δύο ημίχρονα.Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν 2-3 κλασσικές ευκαιρίεςμε καλύτερες αυτή του 13' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιατζιτζόγλου αλλά και του 32΄με το τετ α τετ του Δωματά ο οποίος νικήθηκε από τον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Στο 41' ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ με συνδυασμό και κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός στο β' μέρος κυριάρχησε και όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ αλλά είχε ευκαιρίες να δώσει θριαμβευτική διάσταση στην νίκη του.
Ο Βαρούχας που μπήκε ξεκούραστος απέδειξε και πάλι πόσο πολύτιμη μονάδα είναι για την ομάδα μας ,ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γελαδάρης.

Μετά από τρεις πολύ καλές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 71' μετά από πάσα του Σέττου στον Βαρούχα και πλασέ του Κρητικού χαφ.
Στο 75΄και πάλι ο Βαρούχας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 ενώ πριν από λίγο ο Σέττος είχε χάσει τεράστια ευκαιρία.

Στο 90΄ μετά από προσωπική ενέργεια του Σεχολάρι ήρθε ακόμα ένα γκολ από τα χαφ του Ολυμπιακού με τον Καράμπελα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει σωστά.


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης (76' Γαβριηλίδης), Τοπαλίδης (65' Λορέντσο), Γιαζιτζόγλου (60' Προσκυνητόπουλος), Βλάχος (46' Καρακώστας), Λιόλιος (70 Ανδρικόπουλος), Πολύζος, Γκατζολάρι (77' Στεργίου), Δωματάς (46' Σισέ), Θ. Παπαδόπουλος (57' Κουλιμπαλί), Ζούρκος (65' Αντωνιάδης), Σοφιάνης (65' Ντελάλιο).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Δ. Κόκας (46' Γελαδάρης), Καραμπάς (90' Αγγελής), Παπαϊωάννου (84' Χατζόγλου), Κραγιόπουλος, Τόσκας (85' Πατσής), Βασίλιεβιτς (73' Λούγκος), Μέμος (46' Βαρούχας, 86'Καρβούνης ), Σεχολάρι, Θέος (76' Καράμπελας), Σέττος (80' Αλαμάνης, 90' Πολυχρονιάδης).




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...