Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ομάδες του τέταρτου ομίλου!

To VolosFans παρουσιάζει τις 12 ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός και αναλύει εντελώς...υποκειμενικά τους δεκατρείς του ομίλου μας.


Λίγο ή πολύ το ρόστερ της ομάδας μας το γνωρίζουμε και ξέρουμε αν έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει.

Ας δούμε τις δεκατρείς ομάδες του ομίλου μας:

Αχιλλέας Φαρσάλων : ο μοναδικός εκπρόσωπος της Λάρισας βασίζεται στον περσινό κορμό του.
Ενισχύθηκε με τον Συριακό δανεικό από τον Απόλλωνα Λάρισας ως καλύτερή του μεταγραφή και δεν φαίνεται πως μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο.

Διγενής Νεοχωρίου : η ομάδα της τρικαλινής κωμόπολης έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά παιχνίδια.Η σύνθεσή της αποτελείται από ποδοσφαιριστές από τις γύρω περιοχές και ίσως αποτελέσει μία ομάδα που στην έδρα της τα φαβορί θα χάσουν βαθμούς.

 ΑΟ Σελλάνων: Η ομάδα της Καρδίτσας είναι μία ακόμα μικρομεσάια ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση.Με μεγαλύτερή της μεταγραφή τον Χάδιαρη από την Σπάρτη θα προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία και να κάνει ζημιές στην έδρα του.

Οπούντιος Μαρτίνου : Μια ακόμα ομάδα που θα προσπαθήσει να αποφύγει τις τελευταίες έξι θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.'Εκανε λίγες μεταγραφές και διαθέτει λίγους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.Θα βασιστεί κατεξοχήν στο περσινό ρόστερ που αποτελείται από ερασιτέχνες παίκτες.

ΑΠΟΚ Βελούχι: Στόχος της ομάδας από την Ευρυτανία είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό.Σχετικά αδύναμη ομάδα που αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Αστέρας Ιτέας: Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Φωκίδας θέλει να σώσει την παρτίδα.Ενδεικτικά οι δύο καλύτερες μεταγραφές του ήταν δύο παίκτες της Ιστιαίας.Λογικά δεν θα μπορέσει να παίξει ρόλο ρυθμιστή στον όμιλο.

ΑΟ Θήβα : Με προπονητή τον Παχατουρίδη η ομάδα της Βοιωτίας έχτισε ρόστερ το οποίο υπό συνθήκες θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικό ,αν δεν είχε την ατυχία να πέσει στον 4ο όμιλο.Ο Ζηρογιάννης από τον Πανιώνιο αλλά και τέσσερις δανεικοί παίκτες από τον Λεβαδειακό καθιστούν την συγκεκριμένη ομάδα ικανή να πάρει νίκες και βαθμούς απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του ομίλου.Παρά ταύτα λόγο των αντιπάλων δύσκολα θα μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

ΑΠΟ Αμβρυσσέας: Η ομάδα της κωμόπολης του Διστόμου αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της περιοχής και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία εξάδα και τον υποβιβασμό.

Νίκη Νέας Ιωνίας:Σχετικά αλλαγμένη από πέρσι δεν έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά αλλά και στις μεταγραφικές της κινήσεις.Ποντάρει αρκετά στους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές που απέκτησε και στον Τζιώρα αλλά η απόφαση για μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό θα της κοστίσει πόντους που στην "Κλούβα" της Νέας Ιωνίας θα τους έπαιρνε.Σαφώς είναι ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα του ομίλου ,αλλά πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα.

Ρήγας Φεραίος:Η ομάδα του Βελεστίνου ακολουθεί την περσινή συνταγή.Σκληροτράχηλη ομάδα χαμηλού προυπολογισμού που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.Θεωρούμε πως δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό ,κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό της στόχο.

Γ.Σ. Αλμυρού : Ομάδα που ίσως αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος.Ενισχυμένη με τον πρώτο περσινό σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και της κατηγορίας Κώστα Φλίγκο , αποδεικνύει στα φιλικά παιχνίδια πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από οιοδήποτε και είναι πολύ πιθανό να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ν.Π.Σ: Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου ακολούθησε την περσινή συνταγή του Ολυμπιακού.Αποτελείται κατεξοχήν από επαγγελματίες παίκτες της Β Εθνικής και λόγω μπάτζετ είναι το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση.Όμως ,όπως και ο περσινός Ολυμπιακός απέτυχε παταγωδώς ένα πράγμα που μπορεί να της στοιχίσει είναι η έλλειψη φιλοδοξίας των «φτασμένων» ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει.Επίσης ο αστάθμητος παράγοντας Α.Μπέος και η συμπεριφορά του στις πιθανές πρώτες αποτυχίες θα είναι βαρόμετρο για το μέλλον της ομάδας που έχει μόνο μία ευκαιρία ,την φετινή.

Ολυμπιακός Βόλου: Η ομάδα μας φέτος χτίστηκε με διαφορετική φιλοσοφία.Παίκτες νέοι με φιλοδοξίες και λίγες καλές πινελιές που θέλουν να δώσουν ποιότητα όπως ο Βαρούχας και ο Θέος.Φέτος ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί ,ιδιαίτερα αν δεν ενισχυθεί με δύο ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις που «φωνάζουν» .
Το γεγονός πως δεν είναι φαβορί πάντως ίσως και βγει σε καλό.Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι ηπίων τόνων προπονητής και θα δώσει εξετάσεις για το αν μπορεί να εμφυσήσει την νοοτροπία «πρωταθλητή-νικητή» στους νέους παίκτες της ομάδας.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...