Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ετοιμάζουμε μεταγραφή...!

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 και στην εκπομπή "classico" μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις Παναγιώτη Μποτσιβάλη στους Ευθύμη Χούτα, Γιώργο Αποστολακόπουλο, Δημήτρη Πέγιο και Σάκη Νταφεκα:

«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, έτσι και τώρα οι μεταξύ μας διαφορές με τη Νίκη Βόλου, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα είμαστε συμπολίτες. Από εκεί και πέρα ζούμε στην ίδια πόλη και πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι.

Πάνω σε αυτό το πνεύμα διοργανώνουμε τον αγώνα μαζί με τη Νίκη Βόλου, διότι από κοινού είναι αυτός ο αγώνας, απλά θα πρέπει να υπάρχει τυπικά κάποιος γηπεδούχος. Θα κάνω λοιπόν έναν αγώνα, για τον οποία ο κόσμος θα πρέπει να είναι αγαπημένος και να καμαρώνει για τις ιστορικές ομάδες της πόλης, διότι και οι δύο είναι ιστορικές ομάδες και δεν πρέπει να παραβλέπουμε καμία.

Από εκεί και πέρα. υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, που για κάθε μία ομάδα λειτουργεί ξεχωριστά.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι θετικός,Τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ από όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή.

Είναι μία ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και αγωνιστικά, αλλά να δούμε και πόσο μας στηρίζει ο κόσμος, γιατί εγώ περιμένω να μας στηρίξει ο κόσμος, ειδικά φέτος που είναι η χρονιά στην οποία πρέπει να ανέβουμε.Θέλω να μας συμπαρασταθεί ο κόσμος και σε αυτό τον αγώνα, αλλά και στους επόμενους φιλικούς αγώνες.

Σε λίγο έχουμε σύσκεψη με την αστυνομία και σχετικά με τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του θα ανακοινωθούν όλα μετά από τη συνάντηση με την αστυνομία.Τα εκδοτήρια θα είναι κοινά για Ολυμπιακό και Νίκη, για να προμηθευτεί ο κόσμος τα εισιτήρια, δεν θα έχουμε καμία διαφορά.

Εγώ θέλω να είναι όλοι αγαπημένοι και οι οπαδοί, που θα καθίσουν δεξιά κι αριστερά και όλοι οι άλλοι φίλαθλοι που θα είναι μαζί. Αυτό για μένα προσωπικά αποτελεί ένα τεστ και θα θα ήθελα όλοι να δείξουν κατανόηση και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές... Να είμαστε αγαπημένοι όλοι και να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο.

Δεν αρκεί μόνο να λέμε ότι εγώ είμαι Ολυμπιακός και να πηγαίνουμε στο καφενείο να ρωτήσουμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι στηρίζουμε την ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός και δυνατός αγώνας. Εγώ καλλιεργώ αυτό το καλό κλίμα γειτονίας από το 2012, πριν ακόμη εμπλακώ με τον Ολυμπιακό.»

Για το θέμα άλλων μεταγραφών είπε:

«Έχουμε πει ότι θα προσθέσουμε κάποιους παίκτες ακόμη. Όχι γιατί έχουμε έλλειψη, αλλά γιατί πρέπει να έχουμε δυο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Τα νεότερα παιδιά έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία κι εγώ θέλω να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και να παίζει πάντα ο καλύτερος.Ήδη ετοιμάζεται ακόμη μία μεταγραφή, απλά δεν είναι ακόμα ώρα να ανακοινωθεί.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...