Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Στην δικαιοσύνη για παλιές οφειλές!

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν είκοσι ένας πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα πριν την διάλυση και τον υποβιβασμό της ΠΑΕ στο χρονικό διάστημα 2015-2016.

Οι αθλητές, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε άλλες αθλητικές ομάδες, στράφηκαν νομικά κατά του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη.

Το συνολικό ποσό των δεδουλευμένων που διεκδικούν ανέρχεται στο ποσό των 430.000 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές υπογραμμίζουν στην αγωγή τους οι οφειλές αυτές δημιουργήθηκαν καθώς όταν έφτανε η ώρα να πληρωθούν, ο πρώην πρόεδρος μετέθετε τις πληρωμές τους για το μέλλον, έως ότου τελικά διαλύθηκε η ΠΑΕ.

Αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα δικαστήρια, καθώς με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τη διάλυση της ΠΑΕ κινδυνεύουν σήμερα, όπως σημειώνουν στην αγωγή τους, να χάσουν τα δεδουλευμένα τους.

 Οι ποδοσφαιριστές που προσέφυγαν είναι οι: Δημήτρης Διαμαντόπουλος Ευστάθιος Ρόκας, Νταρσία Εζεκιέλ Φερνάντεζ, Κυριάκος Στρατηλάτης, Αλέξανδρος Ζέρης, Γεώργιος Ντάσιος, Στράτος Χιντζίδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Νικόλαος Μπουτζίκος, Έρικ Γουρντεν, Σπύρος Γκουγκούδης, Δημήτρης Καραμανλής, Αναστάσιος Χρυσοστομίδης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σταύρος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Γεώργιος Μαργαρίτης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Χρήστος Ιντζίδης και Σταμάτιος Καρράς.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...