Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Οριστική ρήξη!

Οριστική ρήξη επήλθε στις σχέσεις Τσιμπανάκου -Μποτσιβάλη.
Στην συνάντηση που έγινε σήμερα στο Valis παρουσία του Νίκου Τσεκούρα οι δύο άντρες δεν συμφώνησαν σχεδόν  πουθενά και δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί στον Ολυμπιακό.

Ενώ ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είχε σχεδόν «κλείσει» τον Γιώργο Βαζάκα ως προπονητή ,το Θωμά Μακρή ως βοηθό αλλά και κάποιους παίκτες ,ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έφερε αντιρρήσεις στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Επίσης υπήρξαν διαφορετικές απόψεις για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση μέσω ιστοσελίδας η οποία αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή συνάντηση που είχαμε με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και τον Ερασιτέχνη στον Βόλο, δεν επετεύχθη συμφωνία για να συνεχίσουμε μαζί στην ομάδα, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που στήριξε την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη, τους κ.κ. Τσεκούρα, Μεταφτσή και όλο το Δ.Σ., που αποτέλεσαν θεματοφύλακες της διοικούσας επιτροπής και προσπάθησαν για το καλύτερο. Να ευχαριστήσω ακόμα τους συνεργάτες μου, τον Τζόναθαν Βαΐτση, τον Ανδρέα Μπονόβα, όπως και τους υπαλλήλους και τους αφανείς εργάτες της ομάδας.
Το περασμένο καλοκαίρι, με τις δικές μου ενέργειες και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη κατάφερε να κατέβει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γ' Εθνική, ενώ κινδύνευε με αφανισμό. Πλέον η ομάδα είναι καθαρή από παλιά χρέη και εύχομαι να μεγαλουργήσει ξανά και σύντομα. Αυτά μπόρεσα να καταφέρω. Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματά μου για τον Ολυμπιακό Βόλου και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια αγάπη μου γι' αυτή την ομάδα. Εις το επανιδείν».

Πλέον η συνέλευση στην συνέλευση του Ερασιτέχνη δεν αποκλείεται να δούμε δύο διαφορετικές προτάσεις ,ενώ σαφώς τα γεγονότα αυτά θα φέρουν πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...