Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ...
και η ειδικότητα ποδοσφαίρου του 4ου έτους σας καλωσορίζουν στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ παιδικού ποδοσφαίρου, η διεξαγωγή του οποίου αποφασίστηκε γιατί  «το παιχνίδι είναι η εργασία των παιδιών» .

Η αθλητική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Το Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Επιτροπή Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια των ακαδημιών και των προπονητών τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μεγάλη ευθύνη της μεταφοράς και της οργάνωσης των παιδικών ομάδων.

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα του μαθήματος Ποδοσφαίρισης έχει αναπτύξει μια δυναμική ανοιχτή στην κοινωνία, εξωστρεφή και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του αθλητικού  «γίγνεσθαι». Οι φοιτητές-τριες έχουν προσωπική συμμετοχή και αποκτούν εμπειρίες της ζωής. Έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γνώση, αλλά με τους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές, δηλαδή τον κόσμο της εργασίας.

Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση και χαρά. Έχουν την ανάγκη, να αποκτούν καλές συνήθειες, σε ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει περισσότερη αξία από την νίκη.

«Χάσουμε, κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε»

Υπεύθυνοι Τουρνουά :1) Dr. Ζήσης Παπανικολάου (Ph.D), Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Temple ΗΠΑ, Αναπληρωτής ΚαθηγητήςΠανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τηλ: 6958462217. EMAIL: zpapanik@pe.uth.gr 2) Τσεκούρας Νικόλαος, πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου . Τηλ:6979002709

Οργανωτική Επιτροπή: Ζάχος Πολυχρόνης, Κάβουρας Νικόλαος, Μασούρας Μάκης, Κωνσταντίνου Μιχάλης, Τόλης Βασίλειος, Σταύρου Σάββας



Συμμετέχοντες στο τουρνουά :
1. Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
2.Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
3.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
4. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ
5.Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
6.Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
7.ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΙ
8.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...