Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Betfun στο VolosFans

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε η «παρέα» του VolosFans.
Η συγκεκριμένη στήλη με το όνομα betfun θα είναι μαζί σας για να σας δίνει στοιχηματικές προτάσεις.

Κατ'αρχήν δεν είμαστε επαγγελματίες «στοιχηματάκηδες».Άλλωστε ,όσο γνωρίζουμε , το συγκεκριμένο "μεταπτυχιακό"  δεν...δίνεται πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια.


Στόχος μας δεν είναι απαραίτητα το μεγάλο κέρδος αλλά να παίξουμε ,να διασκεδάσουμε ,να συζητήσουμε να προβληματιστούμε με τους αναγνώστες μας αναφορικά με το μεγάλο παιχνίδι του ποδοσφαιρικού στοιχήματος και αν μπορέσουμε να «βγάλουμε» ένα χαρτζιλίκι.


Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ και ανάλυση σημείου.Είναι το «ζύγισμα» πιθανότητας - απόδοσης.Γι΄αυτό και για να ξέρουμε τι μας γίνεται θα κρατάμε στατιστικά και θα παρακολουθούμε αν ε΄χουμε κέρδος ή χασούρα από το «παίξιμό» μας.


Οι προτάσεις στα σχόλια του blog είναι πάντα καλοδεχούμενες.


Η στήλη μας θα ανανεώνεται συνεχώς στην ίδια ανάρτηση η οποία θα βρίσκεται μόνιμα στα δεξιά σας για να μην παρεμβαίνει στις πρώτες ειδήσεις του ιστολογίου.


Για συνεργάτη μας διαλέξαμε την καλύτερη στοιχηματική εταιρία.Γιατί είναι η καλύτερη; Θα σας εξηγήσουμε:


Κατ'αρχήν η Novibet διαθέτει όλους του αγώνες της Ελληνικής Β΄ και Γ΄Εθνικής.Έτσι κάθε Κυριακάτικο πρωινό θα μπορούμε με το καφέ μας να «παίζουμε» τον όμιλο της αγαπημένης ομάδας που δυστυχώς και του χρόνου θα αγωνίζεται στα...αλώνια!


Το κυριότερο όμως είναι το εξής: Όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες πρότειναν να μας δίνουν ένα μικρό ποσοστό ανάλογα με την χασούρα του κάθε παίκτη.Έτσι δουλεύουν οι εταιρίες σε όλα τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με το στοίχημα και προτείνουν την εγγραφή σας μέσω του site τους.Όσα περισσότερα χάνετε τόσο πιο κερδισμένοι βγαίνουν αυτοί που...σας προτείνουν σημεία.


Αντίθετα η συγκεκριμένη εταιρία θα μας δώσει ένα μικρό ποσό εφάπαξ με την πρώτη εγγραφή του καθενός.Έτσι δεν θα επωφελούμαστε από την δική σας και την δική μας «χασούρα».

 Γι'αυτούς τους λόγους προσκαλούμε όλους τους αναγνώστες μας που τους αρέσει το στοίχημα, να εγγραφούν στην novibet και να μας στηρίξουν.

Θα ανεβάζουμε προτάσεις όταν παίζουμε.Έτσι απλά και χύμα....Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζουμε να μας στηρίξετε....





Οριακά χαμένοι βγήκαμε στα προηγούμενα πονταρίσματά μας με το under στο Ιταλικό παιχνίδι να χάνεται στο 87΄
Σήμερα θα πάμε με το μεγάλο ποδοσφαιρο-πολιτικό φαβορί ,τον ΠΑΟΚ που θα κατακτήσει με σιγουριά την δεύτερη θέση ότι και να γίνει.

Στην Novibet το δίπλο δίνει το αξιοπρεπέστατο 2.00 και θα το τιμήσουμε.

Στο άλλο παιχνίδι θα πάμε με πιο λίγα στο goal -goal αναμένοντας ένα άνοικτό ματς που μπορεί όμως να επηρεαστεί από τα τερτίπια του καιρού.

Καλή επιτυχία!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Novibet και εκμεταλλευτείτε τις νέες προσφορές της.

Πρόταση μονή αποδεκτή:

  • Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2 (2.00) 20 un
  • ΠΑΟ - ΑΕΚ goal -goal (2.10) 10 un




BetFun
Προγνωστικά Κερδισμένα Χαμένα Ποντάρισμα Επιστροφές Κέρδος
75 2 85 182,5 97,5


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...