Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Στην Γ' με τα μισά χρέη

Το ιδανικό σενάριο της συμμετοχής της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική χωρίς αγωνιστικές ή οικονομικές συνέπειες απομακρύνεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans από την τηλεφωνική ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη  ο νέος ΚΑΠ θα έχει άμεση εφαρμογή για τις ομάδες που οδηγούνται σε εκκαθάριση.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον το 50% των ποδοσφαιρικών οφειλών που έχουν τελεσιδικήσει, θα ακολουθήσουν το σωματείο όταν γίνει και πάλι ΠΑΕ, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα ,ακόμα και στο τοπικό δηλαδή!

Εάν λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν επιλέξει τον πλάγιο δρόμο της εκκαθάρισης, δηλαδή τη συνέχεια της ύπαρξής του μέσω νέου ΑΦΜ στην ΕΠΣΘ και την επανεκκίνηση πιθανότατα από την Β ΕΠΣΘ, θα πρέπει να βρει άτομα που θα καλύψουν τα μισά από τα χρέη σε ποδοσφαιριστές.

Το ποσό που θα πρέπει να καλυφθεί δεν είναι απαγορευτικό ,όμως σαφώς δεν μπορεί να καλυφτεί ούτε μέσω του Ερασιτέχνη ,αλλά ούτε και μέσω δημιουργίας ΠΑΕ λαϊκής βάσης.

Έτσι το...«αύριο» του Ολυμπιακού στην Γ' Εθνική θα πρέπει να συμπέσει με αναζήτηση νέου επενδυτή που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να σηκώσει το «βάρος» έστω των μισών χρεών σε περίπτωση που η ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Κάνε εγγραφή  στην mybet κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κέρδισε 100% bonus




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...