Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αποσύρεται ο Ολυμπιακός!

Το τελευταίο του παιχνίδι θα δώσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το μεσημέρι.
Με μία..."περίεργη" ανακοίνωση η διοίκηση πρωτοδικείου της ΠΑΕ ενημέρωσε πως την Δευτέρα παραιτείται ενώ καταλήγει με το πραγματικά...ανορθόδοξο επιχείρημα πως με την παραίτησή της ανοίγει την πόρτα προς οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ομάδα μια για πάντα!!

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραθέσει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ την τελευταία της συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για τις τελευταίες εξελίξεις και παράλληλα να ανοίξει την πόρτα σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα μια για πάντα.»

Η διοίκηση από την Δευτέρα θα περάσει στον Ερασιτέχνη ο οποίος θα κληθεί να «τρέξει» την ΠΑΕ ,κάτι όμως που είναι δεδομένα αδύνατο αφού δεν μπορεί να αναλάβει ούτε τα τρέχοντα έξοδα των ρυθμίσεων και των μισθών.Έτσι αναμένεται να ανακοινωθεί γεν.συνέλευση των μετόχων για να οριστικοποιηθεί η απόσυρση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά μόνο με έναν τρόπο δεν θα γίνουν.Αν βρεθεί δια...μαγείας επενδυτής ο οποίος να αναλάβει να τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Και επειδή σήμερα θαύματα πολύ δύσκολα γίνονται θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορέσουν ούτε καν τον α' γύρο να ολοκληρώσουν.

Η επερχόμενη μελανότερη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου έχει ξεσηκώσει θύελλα στους φιλάθλους των οποίων η αντίδραση αναμένεται την Κυριακή το μεσημέρι...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...