Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Αποσύρεται οριστικά ο Ολυμπιακός!

Μία μαύρη ημέρα ξημερώνει για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ομάδα αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της football league καθώς η «επιτροπή σωτηρίας» βρήκε....«καμμένη γη» στις οφειλές της ΠΑΕ και μία μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ουσιαστικά πως είχαν χαθεί οι διακανονισμός προς ΙΚΑ και εφορία τα οποία είχαν μείνει απλήρωτα Νοέμβριο και Δεκέμβριο.Αυτό σήμαινε πως είχαν χαθεί οι ευεργετικές 100 δόσεις προς την εφορία ,ενώ είχε αναβιώσει ένα μεγάλο χρέος εκατομμυρίων μαζί με τα πρόστιμα προς το ΙΚΑ.
Η αδυναμία αποπληρωμής του ΙΚΑ ουσιαστικά έφερε και τον οριστικό θάνατο της ομάδας ,αφού πλέον ,χωρίς ενημερότητα ,δεν μπορεί να «ανεβάσει» παίκτες από την Κ20 και για πρώτη φορά στα χρονιά της 79χρονης ιστορίας θα αποχωρήσει χωρίς να ολοκληρώσει την σεζόν.

Να σημειωθεί πως από την σημερινή προσπάθεια που έγινε από την επιτροπή σωτηρίας μαζεύτηκε ένα ποσό περίπου των 20.000 ευρώ ,χωρίς όμως τελικά να έχει κάποιο αντίκρυσμα.

Το επόμενο βήμα είναι αύριο να δηλωθεί αδυναμία συμμετοχής στην football league και μέσα από τις στάχτες που κάποιοι δημιούργησαν να βρεθούν οι άνθρωποι που θα σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...