Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ξεμπούκωμα με...πεντάρα!


Όσα περίπου γκολ είχε πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έβαλε ο Ολυμπιακός και επικράτησε με άνεση του Πανελευσινιακού με 5-1.
Με γκολ των Ντεπέτρις (2) , Γουόρντεν , Λεόν και Τσιλιγκίρη η ομάδα μας έφτασε στους 14 βαθμούς και ελπίζει ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι η αρχή του σερί που θα του επιτρέψει να πλησιάσει την πρώτη δυάδα.






O Σούλης κατέβασε την ομάδα με ένα σύστημα που προσομοίαζε το 4-4-2 ενώ αν θέλουμε να είμαστε πιο...ακριβείς ήταν  4-2-2-2.Την «ερυθρόλευκη» εστία υπερασπίστηκε ο Στρατηλάτης, ενώ η τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούνταν από τους Γκουγκούδη, Αρβανίτη, Ντάσιο και Μπουτζίκο. Οι Φερνάντεζ και Νάστος έπαιξαν στον άξονα, ο Ντεπέτρις  έπαιξε αριστερό εξτρέμ ενώ ο Γουόρντεν μαζί με τον Διαμαντόπουλο ήταν μπορστά με τον Λεόν στον άξονα.



Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερη ομάδα ,δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.Απέναντί του είχε μία ομάδα που παρά τις αδυναμίες της δεν "ταμπουρώθηκε" έκανε κάποια καλά τελειώματα και άξιζε το γκολ που σημείωσε.Αυτό όμως έδινε χώρο στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους και με ευκολία να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις .


O χορός των ευκαιριών άρχισε στο 11' όταν δυνατό σουτ του  Λεόν έξω από την περιοχή εξουδετέρωσε ο  Μανιάτης, ενώ αμέσως μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Ντεπέτρις σέντραρε από τα δεξιά και ο Γουόρντεν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 24' με χτύπημα πέναλτι του Ντεπέτρις. Το πέναλτι κέρδισε ο Γκουγκούδης, όταν σε προσπάθειά του από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσίγκρου μέσα στην περιοχή. Στο 37' ήταν η σειρά του Γουόρντεν να χριστεί σκόρερ και να πετύχει το 2-0 με σουτ...κεραυνό, για να μειώσουν οι νεοφώτιστοι στο 44' με δυνατό σουτ του Μπλάνκο.

Αμέσως με τη σέντρα, ο Λεόν με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Γουόρντεν, αυτός με κεφαλιά πάσαρε στον Ντεπέτρις, με τον Αργεντινό να σκοράρει από κοντά με νέα κεφαλιά.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γούορντεν με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μανιάτη.


Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι που έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι,κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ ενώ στο 70' ο Λεόν άγγιξε το 4-1, όμως σημάδεψε το δοκάρι .Στο 72 ο Ανδρίκος σταμάτησε με το χέρι την μπάλα σε σουτ του Τσιλιγκίρη που όδευε προς τα δίχτυα, και ο Λεόν έκανε το 4-1. Στο 91' ο Γουόρντεν βρήκε τον Τσιλιγκίρη, ο ο οποίος με δύσκολο σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Μπουτζίκος, Ντάσιος (54' Νικολόπουλος), Αρβανίτης, Νάστος, Φερνάντες (79' Κυζιρίδης), Γουόρντεν, Ντεπέτρις, Λεόν, Διαμαντόπουλος (46' Τσιλιγκίρης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Γκεμίσης (65' Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτονάκης, Ανδρίκος, Κακαράς, Κορνελάτος (46' Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.





Κάρτες: 50
 Αρβανίτης  -51 Νάστος, 82’ Κυζιρίδης , - 24' Τσίγκρος , 72' Ανδρίκος


Μας άρεσε.... 
-Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος διασκέδασε τον κόσμο που...δεν χρειάστηκε να φάει τα νύχια του από την αγωνία.
- Η επιστροφή του Ντάριο στον άξονα έδωσε πνοή και κατοχή στην ομάδα.

Δεν μας άρεσε...

-Πού για ακόμα μία φορά η άμυνά μας στο γκολ "κοιμήθηκε" με τον Δημήτρη Αρβανίτη να είναι επιρρεπής στο λάθος.
- Που ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν έχει ακόμα βρει ρυθμό.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Πολύ καλός ήταν ο Βρέσκας με μόνη ίσως παραφωνία την αυτηρότατη κίτρινη στον Κυζιρίδη.
Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΞέραμε ότι αν κερδίσουμε το παιχνίδι, πολλοί δεν θα μας δώσουν συγχαρητήρια. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι μετά το προηγούμενο παιχνίδι παίζαμε πολύ γρήγορα και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια νίκη.
Προσπάθησα να πείσω τους παίκτες ότι είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί σήμερα, ήθελα να τους βγάλω από το μυαλό το προηγούμενο ματς. Πετύχαμε πέντε γκολ, ένα δοκάρι, είχαμε φάσεις, νομίζω ότι εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε δεν είχε ο αντίπαλος άλλη φάση. Παίξαμε καλά, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα, ήταν μια δίκαιη νίκη», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.
Και πρόσθεσε: «Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδος. Το μόνο παράπονο που έχω από τους παίκτες είναι ένα φάουλ στο 85' στον Αχαρναϊκό και ένα κόρνερ με τον Απόλλωνα. Είναι οι βαθμοί που μας λείπουν. Θα ήμασταν δεύτεροι τώρα. Αυτούς τους βαθμούς θέλουμε να τους βρούμε αλλού αν θέλουμε να έχουμε στόχους.
Συγχαρητήρια για την αντίπαλη ομάδα, συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη όπου θα παίξουν κι άλλα παιδιά, να παίζουν όλοι να είναι έτοιμοι».

Κάτσικας: «Αν πιστεύουμε ότι η νίκη είναι το σημαντικότερο από όλα, πιστεύω ότι σφάλλουμε διότι καταλήγουμε σε συμπεριφορές που μας οδηγούν στο βούρκο. Όπως για παράδειγμα να προσπαθούμε να αλλάξουμε τη γνώμη του διαιτητή. Αυτό δεν βγάζει πουθενά.


Όσον αφορά στο παιχνίδι, η νίκη δεν σου εξασφαλίζει πολλά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο η προσέγγισή μας δεν ήταν η κατάλληλη και το σκορ ήταν πολύ δίκαιο. Στο δεύτερο αλλάξαμε τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, σταθήκαμε πολύ καλύτερα, είχαμε πολύ καλύτερη συμπεριφορά κι αν χτίσουμε πάνω σε αυτό, θα δούμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον»




Μικρά&πικάντικα
  • Ο Δημόπουλος στυλ...Τεννέ έστειλε τον βοηθό του στην συνέντευξη τύπου.
  • Λιγοστός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις "βρεγμένες" κερκίδες του ΕΑΚ με τον κόσμο να μην ξεπερνάει τα 800-900 άτομα και τα κομμένα εισιτήρια να είναι 110.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...