Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Γκέλαρε και στο ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός με δύο τραγικά αμυντικά λάθη έκανε δώρο το τρίποντο στον Απόλλωνα.
Σε ένα παιχνίδι ρουλέτα όπου η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει σε οποιοδήποτε σημείο η ομάδα μας δέχτηκε το 1-2 και πάνω που έκλεινε τον Απόλλωνα στην περιοχή του για να πάρει την νίκη ,έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας.




O Σούλης κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1.Την «ερυθρόλευκη» εστία υπερασπίστηκε ο Στρατηλάτης, ενώ η τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούνταν από τους Καρρά, Αρβανίτη, Νικολόπολο και Μπουτζίκο. Οι Τσιάρας και Ζέρης έπαιξαν στον άξονα, οι Μοράν  και Ντεπέτρις ήταν οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Ντιέγκο Λεόν ήταν το δεκάρι και  ο Διαμαντόπουλος ο σέντερ φορ.

Το πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μόλις στο 7' να κάνει την πρώτη φάση με τον Διαμαντόπουλο να σουτάρει άστοχα.Ο Απόλλωνας εκμεταλλευόμενος τα συνεχή σφυρίγματα του Φωτιάδη που έδινε κάθε επαφή των επιθετικών του Απόλλωνα φάουλ,δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες από στημένες φάσεις.Πάντως η καλύτερη ευκαιρία για το ημίχρονο έγινε με μπάσιμο του Βάντερσον ο οποίος πάσαρε στον Αλμπάνη που κατάφερε να πλασάρει μόνος του άστοχα.

Στο β μέρος έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά λάθη στον άξονα και την μπάλα πάνω κάτω στις δύο περιοχές.Ο Ντιέγκο Λεόν δεν είχε ρυθμό για να δώσει την κατάλληλη ηρεμία στο παιχνίδι αλλά τα γκολ του Απόλλωνα προήλθαν από στημένα.Στο 56' με εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Νικολόπουλου και μπήκε στα δίχτυα.



Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα βοηθούμενος από την αλλαγή του Σκοπελίτη με τον Ζέρη και ισοφάρισε με τον νεαρό παίκτη ο οποίος πήρε την μπαλία ασίστ από την όμορφη προσπάθεια του Γουόρντεν που...χρεώνεται το μισό γκολ.Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και η είκονα του παιχνιδιού μύριζε...ανατροπή.Η ομάδα μας έχασε δύο ευκαιρίες στο 72΄και στο 75΄ενώ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν μόνο όταν ο Φωτιαδης σφύριζε φάουλ γύρω από την περιοχή μας.Για να έλθει το 82' όπου ο ρέφερι άλλαξε την απόφαση του επόπτη ανακαλύπτοντας κόρνερ για να έρθει ο Δεληζήσης να εκμεταλλευτεί την αστεία αντίδραση Στρατηλάτη και Αρβανίτη και να «βάλει» ανενόχλητος την μπάλα στην κυριολεξία στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε καθόλου και ήρθε η πρώτη βαθμολογική απώλεια στο ΕΑΚ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Ζέρης (60' Σκοπελίτης), Μοράν (50' Γουόρντεν), Ντεπέτρις, Λεόν (79' Γκουγκούδης), Διαμαντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταΐρης, Ψιάνος, Βαλλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Παρπέξ (68' Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (89' Συμελίδης), Αλμπάνης (24' Τζιώρας λ.τρ.).






Κάρτες: 
   ’ Φουκαράκης  -14’ Ντεπέτρις, 63’ Νικολόπουλος , 83' Σκοπελίτης  -44' Φαρινόλα, 77' Τζιώρας, 82' Δεληζήσης, 88 Tαίρης, 


Μας άρεσε.... 
Ο Σκοπελίτης για ακόμα μία φορά σκόραρε με το που μπήκε στο παιχνίδι.

Δεν μας άρεσε...

Τα παιδικά αμυντικά λάθη στα δύο γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις με άμυνα και Στρατηλάτη να παιδαριώδη σφάλματα.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Πολύ κακός ο Φωτιάδης «έπαιξε» Απόλλωνα κλείνοντας με συνεχή σφυρίγματα την ομάδα μας στην περιοχή.Το κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ δεν υπήρξε ποτέ ,ενώ έφτασε να αναγκάσει τον βοηθό που είχε δείξει σωστά το άουτ ,να αλλάξει την απόφασή του.

Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΉταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Το είδατε όλοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και με πολλά φάουλ. Ήταν και οι δύο ομάδες καλά στημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρίσκαμε ούτε εμείς χώρους, ούτε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα φάουλ, ένα αυτογκόλ, εμείς βρήκαμε τη δύναμη και πετύχαμε ένα γκολ. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Έγινε ένα μπέρδεμα μεταξύ του διαιτητή και του επόπτη και πάλι από ένα κόρνερ μπήκε το δεύτερο γκολ κι εκεί που φαινόταν πως θα παίρναμε εμείς το παιχνίδι, το χάσαμε. Νομίζω ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε, όμως τίποτα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

Τέσσερα γκολ έχω δεχθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, τα δύο είναι από κόρνερ και τα άλλα δύο από πλαϊνά φάουλ, παρόλο που δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι δυνατός στα επιθετικά. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά και είναι κρίμα, γιατί κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θα φτιάξουμε την ψυχολογία μας και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, που θα γίνει σύντομα, την Παρασκευή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μου, αλλά σίγουρα, όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις.

Εντάξει, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κι ο Απόλλωνας πριν λίγο καιρό δεν είχε πετύχει γκολ, αλλά πέτυχε στα τελευταία παιχνίδια. Από τη μέρα που έχω έρθει εγώ σκοράρουμε συνέχεια, εκτός από ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, μακάρι να μη δεχόμαστε γκολ και νομίζω ότι θα βρούμε τρόπο να πετυχαίνουμε γκολ. Δεν επιτρέπεται για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να δέχεται γκολ από φάουλ ή από κόρνερ. Και ειδικά όταν δέχεσαι δύο γκολ στο γήπεδο σου από στημένες φάσεις, γιατί ξέρεις ότι ο αντίπαλος δεν θα βρει πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού Βόλου.Θα προσπαθήσουμε σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα.Σίγουρα είμαστε ακόμα εντός στόχων».

Κόλτσης: «Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και έτσι έγινε. Μία πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα και πιστεύω πως κατά διαστήματα παίξαμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη που πέτυχαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στον κ. Σούλη Παπαδόπουλου.Σίγουρα, όταν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι καλύτερη και υπάρχει μια εφορία στην ομάδα και σε όλους όσους την απαρτίζουν. Αυτό πραγματικά συνέβη τις τελευταίες αγωνιστικές και φαίνεται νομίζω και στο γήπεδο»




Μικρά&πικάντικα
  • Τον τίτλο του μεγαλύτερου απατεώνα ποδοσφαιριστή πήρε ο Τζιώρας ο οποίος στο αυτογκόλ του Νικολόπουλου όχι μόνο πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας την φανέλα ,αλλά έδειχνε και τον ουρανό με το δάκτυλό του.Οι ενέργειές του οδήγησαν στο συμπέρασμα όλους τους δημοσιογράφους πως αυτός έβαλε το γκολ με την πραγματικότητα να είναι διαφορετική. 
  • 550 εισιτήρια κόπηκαν στο ΕΑΚ με τις κερκίδες να φιλοξενούν περίπου 2000 κόσμο.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...