Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μέχρι εκεί μπορεί...

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν τα κατάφερε απέναντι στον καλύτερο Ηρακλή που χρειάστηκε την βοήθεια της διαιτησίας για να φύγει με το τρίποντο από το ΕΑΚ.

O Θάνος δεν «είδε» το πέναλτι όταν η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κυριακίδη, και μαζί με τον βοηθό έκανε τα «στραβά μάτια» στο από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιτ γκολ των φιλοξενουμένων και η ήττα ήρθε μοιραία για την ομάδα μας που έδειξε πως «ταβάνι» της κατάκτηση της τρίτης θέσης.





Πέρα από τα όσα μπορεί κάποιος να προσάψει στο διαιτητικό τρίο θα ήταν λάθος αν παραγνωρίζαμε την ανωτερότητα του Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπερτερούσε τόσο σε τακτική ,όσο και σε ταχυδύναμη αλλά και αγωνιστικό πάθος.
Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή πως θέλει να επιτεθεί,αλλά δεν είχε επιθετικό αγωνιστικό πλάνο.
Απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα που έπαιζε το παιχνίδι της και έδειχνε πως θα «βρει την ευκαιρία» για να «χτυπήσει» ο Ελευθερόπουλος παρέταξε «δυνατά κορμιά» στο κέντρο με πέντε παίκτες στην ενδεκάδα πως πρωταρχική τους θέση είναι ο κεντρικός αμυντικός.
Με την συγκεκριμένη ενδεκάδα ο Ολυμπιακός έδειχνε πως θα είχε μία δυσκολία στην «δημιουργία» στον άξονα και απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Ηρακλή είτε θα έπρεπε να περιμένει κάποια ατομική ενέργεια του Θέου ή του Μπεριάν ,είτε από τους επιθετικούς της ομάδας.
Εδώ όμως ...ατυχήσαμε ,αφού ο Μπαλτοβαλίεφ βρέθηκε σε άσχημη μέρα ,με την κερκίδα πάντως να υπερβάλλει σε όσα του καταλογίζει ,αφού ο Σκοπιανός επιθετικός ουσιαστικά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπέροχη ενέργεια του Μπεριάν που πέρασε τρεις παίκτες,πάσαρε στον Μπάλτο ,αλλά αυτός δεν κατάφερε να κάνει ούτε το σουτ.

Πέρα από αυτή την φάση ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικά ακίνδυνος με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τρεις κλασσικές ευκαιρίες , και την κερκίδα να ξεφυσάει κάθε φορά που χανόταν η μπάλα στο κέντρο από «ανόητα» κάποιες φορές λάθη.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε να ψάχνει ,έστω ανορθόδοξα την τελική προσπάθεια,με μία σέντρα σουτ του Μπεριάν να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον και στην επόμενη φάση να έρχεται το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.
Σε μία αντεπίθεση η παράλληλη πάσα του Πασά προς τον Λουκίνα ,ο οποίος βρισκόταν πιο μπροστά από τον συμπαίκτη και πίσω από την άμυνα, ο παίκτης του Ηρακλή πλάσαρε εύκολα και έκανε το τελικό 0-1.
Η φάση του γκολ του Ηρακλή
Η ομάδα μας έδειξε αδύναμη σε κάθε αντίδραση ,και οι φιλοξενούμενοι δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς που έβαλαν φραγμό σε κάθε σκέψη για κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχας θέσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74' Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59' Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαντοβαλίεφ (46' Διαμαντόπουλος).


ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86' Αγγελίδης), Τσιλιανίδης (78' Καρασαλίδης).


Κάρτες: 
  56' Ρόκας , 85' Τριανταφυλλάκος- 40' Ζιαμπάρης 


Μας άρεσε.... 
O Mπεριάν διασώθηκε από το «ναυάγιο» των ερυθρόλευκων παικτών.


Δεν μας άρεσε...

-Μπορεί ο Ηρακλής να έχει καλύτερη ομάδα,αλλά η έλλειψη πάθους των παικτών μας ήταν αυτή που κατά την γνώμη μας έκρινε την αγωνιστική ταυτότητα του παιχνιδιού.
-Μάλλον ατυχής η σκέψη τοποθέτησης του Γιαλούση ως δεξί μπάκ ,από την στιγμή που δεν μπορούσε να συνεισφέρει καθόλου στην επιθετική δημιουργία.



Ο «κόραξ» του αγώνα:
Με λάθη η διαιτησία του Θάνου που δεν είδε ολοκάθαρο πέναλτι στο 3ο λεπτό σε χέρι του Κυριακίδη.
Το γκολ του Ηρακλή προέρχεται από ελεγχόμενη θέση οφ σάιτ.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Τη γνώμη μου για τον Ηρακλή την έχω πει μετά το ματς του β' γύρου. Τη γνώμη μου για τη διαδικασία των πλέι οφ την είπα πριν καν ξεκινήσουν και παρεξηγήθηκα για αυτό, αλλά σε αυτή τη χώρα μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν στο πρόσωπό μας.
Όποιος βλέπει μπάλα και έχει δει τον Ηρακλή στο ματς στην Τρίπολη, καταλαβαίνει πως χτίζονται οι ομάδες. Δεν υπάρχουν τα “δέκα στα δέκα”. Πώς μπορεί να το λες αυτό. Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν. Η ομάδα έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, είμαστε εδώ για να φτιάξουμε κάτι ωραίο, τα παιδιά είναι απλήρωτα, όπως οι συνεργάτες μου. Όποιος θέλει να έρθει να μας βοηθήσει να χτίσουμε κάτι καλό, Αυτή είναι η πραγματικότητα που δεν αρέσει ιδιαίτερα σε κανέναν.Χρειάζονται πράγματα παραπάνω, η διοίκηση δεν έχει πάρει βοήθεια, έκανε κάλεσμα αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Η ομάδα έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο.Εμείς θα παίζουμε για την αξιοπρέπεια και για αυτή την πόλη, να βλέπει την ομάδα να ματώνει σε κάθε ομάδα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική, σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε για τη νίκη, χτίζουμε νοοτροπία»


Παπαδόπουλος: «Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ένα πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες που δεν χάνονται, στο β' ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο καλοί, είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες και σκοράραμε. Από το παιχνίδι εκτός από την καλή εμφάνιση, πρέπει να κρατήσουμε την ψυχολογία των παικτών, τους τρεις βαθμούς και να δούμε τη συνέχεια γιατί απομένουν πολλοί αγώνες. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στα υπόλοιπα παιχνίδια»



Μικρά&πικάντικα
  • Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως διατέθηκαν 917 εισιτήρια.Περίπου 2000 κόσμο υπολόγισε το ρεπορτάζ του VolosFans στις κερκίδες.
  • Ένταση υπήρξε στις κερκίδες ανάμεσα στους οργανωμένους και στους 15-20 φιλάθλους του Ηρακλή που μόνο...«επίσημοι» δεν ήταν.Η βεντέτα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι του Ηρακλή έδειξε πως συνεχίζει να υφίσταται.
  • Ανόητη για ακόμα μια φορά η αντίδραση των οργανωμένων.Μερικοί δεκάδες εξ αυτών στάθηκε η αιτία για το «επιβαρυντικό» φύλλο αγώνα και την σίγουρη τιμωρία που περιμένει τον Ολυμπιακό.
  • Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις υπόλοιπες θύρες αποδοκίμασαν τα όσα διαδραματίστικαν  στις θύρες 6 και 7 του γηπέδου.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...