Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα νέα του γυναικείου βόλεϊ

Την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία είχαν οι ΄΄μικρές΄΄ του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στο κλειστό του Εκθεσιακού, με αντίπαλο την ομάδα του Γυμναστικού Βόλου.


  Με πολλές νέες παρουσίες στην ομάδα, αφού οι εγγραφές είναι ανοικτές για όσα κορίτσια θέλουν να έλθουν στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια, η νεοσύστατη ομάδα παγκορασίδων Β’ πήρε το «βάπτισμα του πυρός», απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα του Γυμναστικού.

  Στο πρώτο σετ οι μικρές του Ολυμπιακού μπήκαν με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να κάνουν την έκπληξη, αφού είχαν το προβάδισμα σε αρκετά σημεία του αγώνα, αλλά στο τέλος λόγω απειρίας το έχασαν με 25-22. Στα επόμενα δύο σετ αγωνίστικαν φιλότιμα, αλλά και εδώ φάνηκε η έλλειψη εμπειριών μέσα από τα παιχνίδια και όπως ήταν φυσικό τα έχασαν με 25-14 και 25-12.

  Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αρκετοί γονείς και από τις δύο ομάδες, έδωσαν μια όμορφη νότα στο παιχνίδι, ενθαρρύνοντας συνεχώς τις μικρές αθλήτριες.
  Τα παιχνίδια αυτά είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα και έχουν σαν σκοπό την διαμόρφωση του αγωνιστικού χαρακτήρα των αθλητριών, καθώς και για την απόκτηση  των απαραίτητων τεχνικών δεξιοτήτων, για την μετέπειτα αγωνιστική τους εξέλιξη.

  Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 8/3, στις 12.00 στο κλειστό του Εκθεσιακού, με αντίπαλο την ομάδα της Αργούς.

  Το ρόστερ των ομάδων:
Ολυμπιακός: (Μαλλιάρα Νατάσα), Ταμβάκη Κέλλυ (2001), Μπέλλου Μαρία (2001), Σωτοπούλου Βασιλική (2001), Οικονόμου Μαρία (2001), Αποστολίδου Κατερίνα (2002), Παξιμαδάκη Άννα (2002), Μαργαρίτη Φένια (2003), Παπάρα Νάνσυ (2003), Κώτση Ελισσάβετ (2003), Καρρά Φωτεινή (2003), Καραποστόλη Κυριακή (2003) και Παπάρα Ειρήνη (2005).

Γυμναστικός: (Τριπύλα Γλυκερία), Αλεξίου Αμαλία, Καραδήμου Ειρήνη, Τσουκνίδη Ηλιάνα, Αμυγδαλοπούλου Κατερίνα, Κανανά Ανθή, Πολυγερινού Τζωρτζίνα, Αποστόλου Μαρία, Κούτσουρα Χρυσάνθη, Στεφανίδη Ιωάννα, Φωτοπούλου Διονυσία και Κάρλου Κασσάνδρα.

   Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση ετοίμων ενδυμάτων «MAG -  Μαγαλιός» και ειδικά τον Κώστα Μαγαλιό, για την ευγενική χορηγία της εμφάνισης της ομάδας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τους προπονητές: 6939295859 και 6988683068.

Το βόλεϊ του Ολυμπιακού και στο Internet: 
www.volosvolleyball.blogspot.gr 
www.facebook.com/olympiakosvolouvolleyball

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...