Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Καθάρισε ο Γιαλούσης!

Με δύο γκολ-φάουλ του Γιαλούση ,ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το τρίποντο με τον Αγροτικό και πηγαίνει στην Λάρισα για τον υπέρ πάντων αγώνα.
Η ομάδα μας μπορεί να μην πρόσφερε θέαμα στους 1500 θεατές που βρέθηκαν στο ΕΑΚ,αλλά πέτυχε τρία γκολ και πηγαίνει με άριστη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής όπως ανέφερε και ο Διαμαντόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.



Ο Ελευθερόπουλος κατέβασε και πάλι ενδεκάδα με εκπλήξεις.Έτσι εμπιστεύτηκε το κέντρο της άμυνας σε Γιαλούση και Μπάρμπα,ενώ το ντεμπούτο του στο αριστερό άκρο έκανε ο Μπουτζίκος ενώ στα δεξιά ήταν ο Ζέρης.
Σαν αμυτνικό χαφ ήταν ο Ρόκας με τον Μαρτίνες λίγο πιο μπροστά και σε ρόλο...μπαλαντέρ,ενώ στην επίθεση,τον Διαμαντόπουλο πλαισίωναν οι Νικολιάς ,Μπιτάνγκ και Θέος στον άξονα.

Η ομάδα μας άρχισε με φόρα και πέτυχε άμεσα γκολ με τον συνήθη ύποπτο Διαμαντόπουλο με τον Μαρτίνεθ να εκτελεί φάουλ και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πλασέ να στέλνει την μπάλα στην γωνία.Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να καθαρίσει νωρίς αλλά ένα πολύ καλό σουτ του Μαρτίνεθ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός «κατέβασε διακόπτη» ,άφησε χώρους στους φιλοξενούμενους και περίμενε.Η αλήθεια είναι πως στα επόμενα 40 λεπτά δεν είδαμε ποδόσφαιρο αξιώσεων ,αφού o Αγροτικός δεν απείλησε ποτέ την εστία του Ρίζου.


Ο κόσμος ξαναξύπνησε στο 42 όταν οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή, καθώς ο τερματοφύλακας του Αγρ. Αστέρα έπιασε τη μπάλα μετά από γύρισμα αμυντικού. Ο Διαμαντόπουλος πάτησε τη μπάλα για τον Γιαλούση, με τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων» να σουτάρει γράφοντας το 2-0.

Στο β μέρος η ομάδα μας μπήκε με περισσότερη διάθεση για κατοχή της μπάλας.Βέβαια όταν κυκλοφορείς την μπάλα...κάνεις και λάθη,αλλά και πάλι υπήρχαν οι ευκαιρίες για τρίτο γκολ με σουτ.Κι εκεί που ουσιαστικά ο Ρίζος δεν είχε απειληθεί ήρθε το λάθος για τον πορτίερο του Ολυμπιακού ο οποίος αδράνησε σε μία εκτέλεση κόρνερ,δεν πραγματοποίησε έξοδο και ο Στεφανίδης από κοντά μείωσε στο 2-1.
Ο «φόβος» πάντως για την ανατροπή κράτησε λίγο αφού ο Γιαλούσης με νέο στημένο και αυτή την φορά ακόμα πιο εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ,έστειλε την μπάλα στο « γάμα» του δοκαριού του Ταταρίδη και στα δίχτυα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (76' Kαρράς), Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ (46' Tριανταφυλλάκος), Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος (65' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (31' Kαθάριος), Πάτο, Ναστέφσκι (82' Σαμουηλίδης), Καρακατσάνης (46' Βελλίνης), Στεφανίδης.




Κάρτες: 
67' Χιντζίδης , 85΄ Καπία

Μας άρεσε.... 
Το ότι ο άνθρωπος που σχολιάσαμε αρνητικά στο προηγούμενο παιχνίδια για τις εκτελέσεις φάουλ,μας διέψευσε κατηγορηματικά...Ο Γιαλούσης ήταν δικαιωματικά ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Δεν μας άρεσε...

Πολλά ήταν τα διαστήματα που η ομάδα έδειχνε «μπλοκαρισμένη» με την μπάλα να πηγαίνει αναγκαστικά προς τα πίσω αντί για μπροστά.Βέβαια ο Ελευθερόπουλος ανέφερε πως η εντολή είναι δική του στην συγκεκριμένη τακτική.Το θέαμα που «βγάζει» η ομάδα μπορεί να είναι κάτω του μετρίου,αλλά η κρισιμότητα των αγώνων μεγάλη και το επίπεδο της Β Εθνικής μετριότατο.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Με λάθη η διαιτησία Παπαγεωργίου ο οποίος δεν είδε καθαρό χέρι αντιπάλου στο 52΄σε σουτ του Διαμαντόπουλου.Πάντως δεν καθόρισαν κάτι στον αγώνα.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο και τον Νίκο Παντέλη για τα αποδυτήρια που άφησαν στην ομάδα. Για το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν πολλά κομμάτια που με κάνουν χαρούμενο. Ένα από αυτά είναι η συγκέντρωση των παικτών μου σε όλα τα σημεία του αγώνα. Σε κάποια διαστήματα η ομάδα απέδωσε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά γι αυτό. Παίξαμε κάθετα και από τις πλευρές και είχαμε αρκετές τελικές. Αυτό που έχει μείνει είναι το επτάλεπτο μετά το 2-1 που μπήκε ο φόβος μέσα μας, αλλά θα δουλέψουμε και σε αυτό. Όταν μπαίνει ο φόβος πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος για να αντέξεις. Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα παιδιά και ο τρόπος που δουλεύουν με κάνουν αισιόδοξο, ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει η πόλη».
Εγώ αντιλαμβάνομαι τα κενά που είδατε διαφορετικά. Θεωρώ ότι η Football League είναι μία δύσκολη κατηγορία, δεν παίζεις μόνος σου. Εγώ θεωρώ ευφυΐα των ποδοσφαιριστών να περιμένουν και να χτυπήσουν εκεί τον αντίπαλο. Εγώ δεν είδα κενά. Επιλογή δική μου ήταν και τα παιδιά ακολουθούν τις επιλογές μου».

Διαμαντόπουλος:«Μετά το διπλό της Καλαμαριάς δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα και θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο για να έχει αξία η εκτός έδρας νίκη που κάναμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από μία στημένη φάση που δουλεύουμε συνέχεια. Σκοράραμε ξανά από ένα λάθος του αντιπάλου, ενώ μετά τη μείωση του σκορ υπήρξε ένας μικρός πανικός, ήταν φυσιολογικό, αλλά μετά από επτά λεπτά, όπως είπε και ο προπονητής μου βρήκαμε ξανά ρυθμό και σκοράραμε.

Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας και θέλουμε όλη την πόλη μαζί μας για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Με μία νίκη μπορεί να βρεθείς ψηλά και με μία ήττα να βρεθείς πίσω με διαφορά. Εμείς καλύψαμε τη διαφορά και πιστεύω ότι είναι ένα ντέρμπι με αγωνιστική ιδιαιτερότητα. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, αυτό θέλουμε να πάμε να κάνουμε και εκεί μέσα»

Κούτσης:«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεχθήκαμε σχεδόν στο πρώτο λεπτό γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα, το κάναμε, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά δεν κάναμε στο πρώτο μέρος ευκαιρία, αφού δεν είχαμε σωστές επιλογές. Ήρθε και πάλι ένα γκολ από λανθασμένη δική μας εκτίμηση στη συνέχεια. Στο δεύτερο καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ και θα μπορούσαμε σε δύο περιπτώσεις αν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε τον έναν βαθμό. Θεωρώ ότι τα παιχνίδι τελείωσε όταν ο αντίπαλος έβαλε και το τρίτο γκολ. Εύχομαι πραγματικά καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχει τον στόχο του.Μπορεί να ήταν πολύ λίγο το διάστημα που έμεινα εδώ στον Βόλο, όμως έκανα φίλους. Θεωρώ ότι τα παιδιά τα οποία γνώρισα εδώ, θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου και θα είναι πάντα φίλοι»



Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του ΕΑΚ παρά την  καλή μέρα.Περίπου 1500 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο με την ΠΑΕ να ανακοινώνει 585 εισιτήρια στην εκκαθάριση.
  • Δραματικό χαρακτήρα έχουν πάρει οι εκκλήσεις της διοίκησης για συμμετοχή του κόσμου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με συνεχείς υπενθυμίσεις από τα μεγάφωνα.Πάντως ο κόσμος στην μπουτίκ μετά τον αγώνα ήταν και πάλι μετρημένος.
  • Η αγανάκτηση όσων ήταν στα θεωρεία και δίπλα στο μικρόφωνο του γηπέδου στην άστοχη έξοδο του Ρίζου στο γκολ που δεχτήκαμε ήταν μεγάλη...και το χειρότερο ακούστηκε σε όλο το γήπεδο,αφού το μικρόφωνο ήταν ανοικτό.
  • Μπουτζίκος και Μαρτίνες τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές.Η σοβαρότητα των τραυματισμών θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...