Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Όπου ουραγός και η μοίρα του...

Ο Ολυμπιακός έχασε και πάλι βαθμούς απέναντι σε ουραγό.(βίντεο)
Πριν λίγες ημέρες ο Τύρναβος...σήμερα ο Φωκικός.Η ομάδα μας κατώτερη των περιστάσεων παραχώρησε ισοπαλία 1-1 και απομακρύνθηκε επικίνδυνα από την πρώτη τριάδα.
Ο Ολυμπιακός απλά ...δεν βλεπόταν και χωρίς ενίσχυση θα πρέπει να παλέψει για να βρεθεί σε προνομιούχα θέση στα paly-out.
Το γεγονός πως απέναντί του είχε μία ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης,χωρίς προπονητή που δεν συμπλήρωνε ούτε 18άδα ,κάνει την νέα αυτή αποτυχία ακόμα πιο δραματικά.





Μουδιασμένα άρχισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός με την ομάδα μας να δυσκολεύεται να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει.Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απειλούσαν ,έστω χωρίς την κλασική ευκαιρία.Έτσι στο 2' ένα ανάποδο σουτ του Ντάμπου ,αλλά και η κακή απόκρουση του Γιαλούση στο 27' ανάγκασαν τον Κολίτσι να επέμβει.
Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός αντέδρασε με κάποιες άστοχες σέντρες ενώ η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 38' όταν ο Μακρυδημήτρης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να μην ανησυχεί τον Τσεκρέζι.Το επόμενο λεπτό ο Μπιτάνγκ δοκίμασε να απειλήσει με μακρινό σουτ που δεν είχε τύχη ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας πίεσε με στημένες φάσεις χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακόστο β μέρος σημειώθηκε στο 61'. Ο Μέζα με ωραία μπαλιά βρήκε τον Διαμαντόπουλο, με τον επιθετικό των "ερυθρολεύκων" να μη μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Τσεκρέζι, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Για να φτάσουμε στο 63' όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι. Ο Διαμαντόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουστάκη, με τον διαιτητή Βάτσιο να καταλογίζει το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Διαμαντόπουλος, γράφοντας το 0-1.
Το γκολ, ωστόσο, δεν το χάρηκαν για πολύ οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς στο 69' ο Φωκικός ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από πλευράς γηπεδούχων ο Καλλέργης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε την άμυνα του Ολυμπιακού και τον Κολίτσι και έγραψε το 1-1.

Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε καθόλου και η ισοπαλία παραχωρήθηκε μοιραία αφού οι αναμενόμενες συνεχείς καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους κατέστρεψαν όποιον ρυθμό και ήθελε να δώσει η ομάδα μας.

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος (90+ Πολυχρονάκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης (90+ Πρίφτης), Ρεβυθόπουλος, Ζαχαρόπουλος (77' Καρυπιάδης).


Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Κολίτσι, Γιαλούσης, Καρράς (55' Μέζα), Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπιτάνγκ (83' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος, Θέος (58' Μαρτίνεθ), Νικολιάς, Ρόκας.


Κάρτες:  30' Ζαχαρόπουλος, 34' Γεωργουσόπουλος 67'Σκαρίμπας ,Καλλέργης  -24' Μαργαρίτης, 26' Θέος ,57' Ρόκας 67' Νικολιάς 80' Μακρυδημήτρης, 92' Μέζα

Μας άρεσε.... 
Λίγες μόνο στιγμές μπόρεσαν οι ερυθρόλευκοι να θυμίσουν ομάδα και αυτό έγινε μετά την είσοδο του Μέζα.

Δεν μας άρεσε...

Χωρίς πλάνο ανάπτυξης ,αλλά και χωρίς τον παίκτη ηγέτη για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός.Ψάχνουμε να βρούμε εναγωνίως σε τι βελτιώθηκε η ομάδα με τον Κούτση στον πάγκο αλλά δυσκολευόμαστε...



Ο «κόραξ» του αγώνα

Απαρατήρητη δεν πέρασε η διαιτησία του Βάτσιου αφού ενώ δεν είχε κάποιο σφύριγμα «περίεργο» ,ήταν πολύ αυστηρός στον πειθαρχικό έλεγχο ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός το ότι «κιτρινίστηκαν» πάνω από τους μισούς παίκτες του Ολυμπιακού.Οι άνθρωποι του Φωκικού διαμαρτύρονται για το πέναλτι το οποίο πρέπει να δούμε σε ριπλέι.Από εκεί και πέρα τα όσα υποστηρίζουν είναι για γέλια,αφού διαμαρτύρονται για τον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή.Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο παραπάνω κίτρινες από ότι η ομάδα του Φωκικού...

Είπαν:

Γιώργος Κούτσης: «.Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε να επιδείξουμε ούτε μία μεγάλη φάση. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δημιουργήσαμε, με αποτέλεσμα να είμαστε ακίνδυνοι επιθετικά στο πρώτο 45λπτο.
Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, κάναμε μια πολύ μεγάλη φάση, κερδίσαμε το πέναλτι και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Έχω ξαναπεί πως ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, δεν επιτρέπεται να δέχονται γκολ από στημένες φάσεις.
Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό. Σ' αυτό έπαιξαν ρόλο οι συνεχείς διακοπές.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Φωκικό, ενώ εμείς θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα συνεχίσουμε»

Σκοπελίτης«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δεν εφαρμόσαμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Για άλλη μια φορά χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που ήταν και ο σκοπός μας. Συνεχίζουμε, σκύβουμε το κεφάλι και θα παλέψουμε για τον στόχο μας που είναι να μπούμε στην τριάδα»

Γιάννης Λύτρας:«Καλή χρονιά σε όλους. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνέχεια, παύει να είναι τυχαίο και αναφέρομαι στη διαιτησία. Έχουμε φτάσει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη βρίσκουμε πάντα μπροστά μας. Παρόλα αυτά και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, καθώς από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει σημαντικοί παίκτες, σταθήκαμε όρθιοι και παλέψαμε. Βάσει της εικόνας μας θα μπορούσαμε και να είχαμε κερδίσει, αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Κανένας δεν πίστευε σήμερα, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη για το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου και στον κ. Κούτση ότι καλύτερο».



Μικρά&πικάντικα
  • Ο Γιώργος Κούτσης επέστρεψε ως αντίπαλος στην ομάδα που επιτυχημένα έμεινε για έναν χρόνο.
  • Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι ελάχιστοι φίλοι του Φωκικού τους Κούτση και Θέο.
  • Περίπου 400 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.
  • Ο χλοοτάπητας του γηπέδου ήταν σχετικά καλός ,αφού στο παρελθόν τον είχαμε βρει σε πολύ χειρότερη κατάσταση.
  • Ο Σταμάτης Καρράς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.
  • Στο 66' αποβλήθηκε από τον πάγκο του Φωκικού ο Λύτρας λόγω συνεχόμενων διαμαρτυριών.
  • Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Βάτσιου εξέδωσαν οι γηπεδούχοι που γκρινιάζουν για τα υπόλοιπα τρία πέναλτι που καταλογίστηκαν σε άλλους αγώνες.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...