Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Καμία αποδοκιμασία στους παίκτες!

Οι Austrian Boys πήραν θέση στο ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την παρακάτω ανακοίνωση:


 «Η απάντηση μας στο όλο κλίμα, που διαμορφώθηκε τις προηγούμενες μέρες στην πόλη σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι μία και μοναδική.. 
Να είμαστε μαζικά και δυναμικά δίπλα στην ομάδα …όπου και αν αγωνίζεται. Για αυτό και την Πέμπτη θα βρεθούμε στο Αιγίνιο για τον αγώνα με τον Αιγινιακό και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει στο Σύνδεσμο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Και για να λήξουμε μια και καλή, ορισμένες κακόβουλες παρερμηνείες σε σχέση με την στάση μας μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο, θέλουμε να τονίσουμε οτι δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση αποδοκιμασίες απέναντι στους παίκτες αλλά ήταν μια αντίδραση απέναντι στις φήμες περί συγχωνεύσεων, μιας ομάδας ή αλλαγής ονόματος, πράγματα τα οποία δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον και θεωρούμε ότι μόνο κακό κάνουν στην αγωνιστική πορεία της ομάδας. 

Για εμάς, που έχουμε μεγαλώσει μέσα στο ΕΑΚ και με αυτή την ομάδα στην καρδιά μας και στο μυαλό μας …υπάρχει ένας Ολυμπιακός και αυτός είναι ..του Βόλου το καμάρι. Ραντεβού στο ΕΑΚ και σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...