Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Άνοιξε η μπουτίκ!

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιτέλους απέκτησε την δική του μπουτίκ.
Ένα χρόνια αίτημα των φιλάθλων πήρε σάρκα και οστά καθώς πλέον υπάρχει ένας χώρος που οι φίλαθλοι μπορούν να αποκτήσουν τα γνήσια προϊόντα της ομάδας.
Το VolosFC store ήδη διαθέτει τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού προς πώληση καθώς και φόρμες ,μπλουζάκια πόλο ,μπουφάν και άλλα διάφορα διακοσμητικά.Στα ράφια της μπουτίκ υπάρχουν και προϊόντα της Φλόγας ενώ από εκεί θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων.

Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρούτσικο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τόρη.
Εκεί ήταν και ο τέως πρόεδρος κος Καραγιάννης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι και φωτογραφήθηκαν με τις νέες εμφανίσεις.Αρκετοί, επίσης, ήταν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

 Η μπουτίκ μέχρι και την ημέρα του παιχνιδιού  με την Λάρισα  θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ (Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή). 

Το Σάββατο θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με τη Λάρισα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...