Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Α.Σ. Ολυμπιακού

Από τον «μπαμπά» Ολυμπιακό Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Τσεκούρας, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές Γυναικών και Ανδρών του Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου συγχαίρουν τους μαθητές-αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για την είσοδο τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι αθλητές και αθλήτριες είναι: Τυρογιάννης Αθανάσιος (Ιατρική Ιωαννίνων), Παρασχάκη Ελένη (Πολυτεχνείο Βόλου), Σιώρος Απόστολος­Παναγιώτης (Μαθηματικών Θεσσαλονίκης), Κόκορης Κόγιας Γεώργιος (Χημικών Μηχανικών Πάτρας), Βασιλείου Χρίστος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός), Σκουμής Γιώργος (Σ.Ι.Ν.Δ), Γιαννίκου Δέσποινα (Νηπιαγωγών Βόλου), Εφραιμίδης Ιάσων (Βιολογία Αθήνας), Λαμπρινάκος Ιωάννης (Φυσικό Ιωαννίνων), Κολιός Απόστολος (Σ.Μ.Υ Τρικάλων), Μωραίτης Χρυσοβαλάντης ­ Παρασκευάς (Μηχανικών Παραγωγής Ξάνθης), Λαγουδάκης Αντώνης (Μηχανικών­ Χωροταξίας).

Νους υγιής εν σώματι υγιεί: αυτός είναι ο σκοπός του Ολυμπιακού Βόλου και γι' αυτό θα πασχίζουμε και ελπίζουμε χρόνο με το χρόνο ακόμη περισσότερα παιδιά να πετυχαίνουν τον στόχο τους. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι δίπλα τους, μέσω των προπονητών – εκπαιδευτών του όσο και του Δ/κου Συμβουλίου και των επιτροπών του, συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...