Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη οι ακαδημίες

Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ταυτόχρονα με το παρόν και τις αγωνιστικές του ομάδες , τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία , βασιζόμενη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.

Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας και υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Πέπη Σατραζέμη και Ελένη Παπαθανασίου , θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς..

Κοντά μας από φέτος , ως προπονήτρια , θα είναι και η γυμνάστρια και παλιά αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου , με θητεία στις ακαδημίες πολλών ομάδων , Γιάννα Ράμμου .

Οι προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα διεξάγονται Δευτέρα , Τετάρτη και Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και στα γυμναστήρια του 1ου και 2ου Γυμνασίων Βόλου .

Στόχος του Προέδρου Νικόλαου Τσεκούρα , των μελών της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και των προπονητών των τμημάτων υποδομής είναι να δημιουργήσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στα εθνικά πρωταθλήματα και θα κάνουν ανταγωνιστικό το βολιώτικο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές. Την χρονιά που μας πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος σε τρία εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε σημαντικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Επίσης τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν αρκετά επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας ενώ μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, νεάνιδες).

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 15.30-17.30 ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σατρατζέμη Πέπη (6978182584), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ' επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...