Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβολή απελπισίας...

Σε μία κίνηση απελπισίας προχώρησε η διοργανώτρια αρχή αναβάλλοντας επ'αόριστο την αρχή του πρωταθλήματος.Όπως λέει η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.
Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος.
Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.

Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.
Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη.

Πρόκειται ασφαλώς για μία κίνηση απελπισίας ,αφού οι ομάδες βλέπουν πως το οικονομικό δεν...βγαίνει και στην απέλπιδα προσπάθεια να βρούνε πόρους ζητάνε συναντήσεις με...όλους εκτός του Πάπα!

Να σημειωθεί πάντως πως αν τελικά ισχύσει η αναβολή το πρόγραμμα περιπλέκεται ,αφού είτε θα πρέπει να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, είτε να αναβληθεί για 15 ημέρες λόγω των κλειδαρίθμων.

Στο προσκήνιο του συγκεκριμένου Δ.Σ. δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα,όταν άγνωστοι χτύπησαν τον πρόεδρο των Ψαχνών ,γεγονός που καταδικάστηκε με ανακοινώσεις από την διοργανώτρια αρχή ,όπως και από την ομάδα μας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...