Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα Ερασιτέχνη

Την ημερομηνία έναρξης όλων των τμημάτων υποδομών ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη
και ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να εγγραφούν στις Ακαδημίες του συλλόγου να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς το Σάββατο στις 10:30. Η ανακοίνωση:

"Τα Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς ξεκινά η νέα Ποδοσφαιρική χρονιά για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2009 έως το 2000.
Ήδη έχουν ξεκινήσει με καθημερινές προπονήσεις οι αγωνιστικές ομάδες Κ17 και Κ15.
Φιλοσοφία και σκοπός της Ακαδημίας είναι, μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης.
Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών.
Προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι οι Κόφας Δημήτριος, Ξηροφωτος Στέφανος, Τσαντακης Νικόλαος, Καραγιαννης Γεωργιος, Λυμπερακακη Χριστίνα.
Καλούνται όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και όσοι άλλοι επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται το ΣΑΒΒΑΤΟ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 10.30 πμ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944207820 και 6980228258."Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...