Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σκάνδαλο μεγατόνων με δύο Λάρισες!


Ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος πήρε εντολή από τους Αραμπατζή, Αμπάρη να ασκήσει παρέμβαση για το θέμα της ΑΕΛ!

Για σκάνδαλο που θα συνταράξει το πανελλήνιο έκανε λόγο ο Γιώργος Παναγόπουλος στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. 


Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Αθλητικού Δικαίου) αναφέρθηκε στο θέμα της σύστασης της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς προηγουμένως να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και αποκάλυψε ότι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Αμπάρης και Αραμπατζής του έδωσαν εντολή να στείλει εξώδικο στο Υπουργείο Ανάπτυξης!

O δικηγόρος ανέφερε:

«
Οι παρανομίες πλέον έχουν ξεφύγει τόσο πολύ. Και δεν μιλάμε μόνο για το Υπουργείο Πολιτισμού, υπάρχει και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Έχουμε ένα σκάνδαλο αυτές τις μέρες που θα συνταράξει το πανελλήνιο. Βλέπετε τι γίνεται με την κόντρα ολυμπιακού βόλου, Λάρισας. Εγώ έχω ήδη δώσει εντολή στον δικαστικό επιμελητή των εντολέων μου, των ποδοσφαιριστών Αμπάρη, Αραμπατζή και ενός μάνατζερ του κυρίου Νικολιδάκη, ώστε αύριο να παραδοθεί εξώδικη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την παράνομη, αδειοδότηση, σύσταση νέας ΠΑΕ για λογαριασμό της ΠΑΕ Λάρισα.


Εκεί ξέρετε τι σκάνδαλα έχουν γίνει; Ο κύριος Πηλαδάκης την έκανε, άφησε τα χρέη τα φοβερά, έγιναν σκάνδαλα με το γήπεδο των Δένδρων... Και έρχονται τώρα με ψεύτικες διευθύνσεις, με ψεύτικα στοιχεία και χωρίς νόμιμη διαδικασία και ενώ δεν έχει γίνει η εκκαθάριση... Αυτή τη στιγμή νομικά υπάρχουν δύο Λάρισες! Και έρχεται το Υπουργείο και υπογράφει. Να έρθει ο κύριος Γιακουμάτος που έσκιζε τα ιμάτιά του να μας εξηγήσει. Μετά τις παρανομίες με την ΑΕΚ που αγνόησε δικαστικική απόφαση και είμαστε στα δικαστήρια, έρχεται τώρα το Υπουργείο και κάνει χειρότερα.

Εγώ αύριο θα ασκήσω παρέμβαση για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών και του Ολυμπιακού Βόλου στην Επιτροπή των Εφέσεων όπου έχει ασκήσει προσφυγή. Να δούμε η ΕΠΟ τι θα πει».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...