Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Πρώτη νίκη με Τύρναβο

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του φετινή φιλική νίκη με αντίπαλο τον Τύρναβο με σκορ 1-0.
Παντέλης:«Επιθετικό και γρήγορα!»

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον Τύρναβο με κάποιος παίκτες να δείχνουν καλά στοιχεία και άλλους να προβληματίζουν.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1000 και πλέον θεατές που παρά την αφόρητη ζέστη αλλά και το τριήμερο παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα.

O Νίκος Παντέλης δοκίμασε ορθολογισμένα σχήματα και στα δύο ημίχρονα ,ενώ έδωσε περισσότερο χρόνο σε παίκτες που ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε ποιες θέσεις θα χρησιμοποιηθούν.

Ο Κασμερίδης έδειξε σταθερότητα , ενώ ο Μακρυδημήτηρης τα πήγε καλά για πρώτη εμφάνιση με την ομάδα.Ο Γιαλούσης χρησιμοποίηθηκε ως κεντρικός αμυντικός,αλλά δεν ενέπνεε σταθερότητα.Ο Ζέρης επέστρεψε στο δεξί άκρο της άμυνας.Ο Χιντζίδης άρεσε με τα επικίνδυνα για τους αντιπάλους «κατεβάσματά» του, ενώ χειροκροτήθηκαν κάποιες ατομικές ενέργειες του Μπιτάνγκ και του Πινάρες.Ο Μέζα δεν εντυπωσίασε ενώ καλός ήταν ο Μαρτίνεθ.Σε κακή ημέρα βρέθηκε και ο Διαμαντόπουλος.Ο Κορνελάτος έδειξε και πάλι καλά στοιχεία.

Οι παίκτες του Τυρνάβου έπαιξαν αρκετά σκληρά με τον ρέφερι του παιχνιδιού να αναγκάζετε να δείξει κίτρινες κάρτες αν και σε φιλικό παιχνίδι.


Ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5΄όταν ο Μακρυδημήτρης βρέθηκε μετά από μπαλιά μόνος του απέναντι στον Πρίφτη ,αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

Ο Μπιτάνγκ στο 15΄θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ,αλλά το σουτ του από ευνοϊκή θέση απέκρουσε ο Πρίφτη.

Ο Τύρναβος στο 22΄ανταπέδωσε τις ευκαιρίες με τον Μούσα να υποχρεώνει τον Κασμερίδη σε διπλή εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Ολυμπιακός με τον Μπιτάνγκ απείλησε στο 28΄αλλά το όμορφο σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

To γκολ ήρθε από τον Μπιτάνγκ στο 33΄όταν με δεύτερη προσπάθεια και μετά από απόκρουση του Πρίφτη στο πρώτο πλασέ ,έπιασε την κεφαλιά ψαράκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Μάλιστα στην φάση ο Καμερουνέζος άσσος τραυματίστηκε,γεγονός που προσέδωσε στο παιχνίδι νευρικότητα και εκνευρισμό. 

Στο δεύτερο μέρος έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τον Ολυμπιακό να απειλεί με μία κεφαλιά του Μπάρμπα στο 82΄ενώ και ο Τύρναβος είχε ένα καλό σουτ.

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης, Ζέρης, Χιντζίδης (61' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης (65' Μπάρμπας), Γιαλούσης, Ρόκας (78' Κεσίδης), Πινάρες (58' Κορνελάτος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ (84' Καψιώτης), Μέζα (46' Νικολιάς), Διαμαντόπουλος (80' Ντινόπουλος)

Τύρναβος:
Πρίφτι (46' Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής (80' Σουλιώτης), Χαλούλος (46' Στεργιάνος), Πεχλιβανόπουλος (76' Καρακώστας), Γεωργίου (46' Σκαθαρούδης), Σολφερίνο (46' Ζυγκερίδης), Μιλουτίνοβιτς (84' Όττα), Τσούκαλος (61' Παπαχρήστος), Μούσα (68' Λίταινας), Ιβανίδης (57' Σιάτρας)


Μετά το παιχνίδι ο Νίκος Παντέλης δήλωσε:
«Δεδομένου του αγωνιστικού χώρου και της ζέστης είμαι ευχαριστημένος.Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά.Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να έχουμε έναν κεντρικό επιθετικό που λείπει από την ομάδα.»













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...