Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!

Βροντερό παρών θα δώσουν οι Athens Fans σύμφωνα με ανακοίνωση που έφτασε στο volosfans@gmail.com.

Διαβάστε την:

«Δεν μπορούμε να λείψουμε από την τελική μάχη, γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και γιατί τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Γιατί γίναμε οπαδοί και συνοδοιπόροι του Ολυμπιακό Βόλου μέσα από τις δυσκολίες, αντιξοότητες και αποτυχίες και όχι μέσα από τις ευκολίες και ψεύτικες προσδοκίες.

Γιατί οφείλουμε να δώσουμε το παρών, πλάι-πλάι, ώμο με ώμο με τα υπόλοιπά μας αδέρφια.

Γιατί οφείλουμε να ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας με όσους θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και με όσους θα μείνουν πίσω.

Γιατί δεν έχουμε μάθει να προδίδουμε την οπαδική μας συνείδηση και ταυτότητα.

Γιατί δεν είμαστε ριψάσπιδες, λιγόψυχοι και «άφαντοι».

Είμαστε σαν το πιστό σκυλί που ακόμη και αν ο «ιδιοκτήτης» του είναι σκληρός, άδικος και παράλογος κάποιες φορές, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα του εκπληρώνοντας το καθήκον του.

Είμαστε η ψυχή και η πνοή του Ολυμπιακού μας και αύριο θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να δώσουμε φτερά στους πρωταγωνιστές των ονείρων μας.

Επιβάλλεται αύριο να ξεχάσουμε τα ονόματα στις φανέλες των παικτών και το παρελθόν τους. Να σταθούμε κυριολεκτικά δίπλα στους παίκτες, παροτρύνοντας και εκθειάζοντας τους στις καλές στιγμές, μα πάνω απ’ όλα να τους συμπαρασταθούμε στις ατυχίες και στις αδυναμίες τους, γιατί υπάρχουν και αυτές!

Να τους ανακουφίσουμε τις στιγμές εκείνες που η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει πιο βαριά από ποτέ. Γιατί ΝΑΙ, η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μας υπάρχουν στιγμές που γίνεται υπερβολικά ασήκωτη για τους παίκτες και οφείλουμε ως φίλαθλοι να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης μας. Γιατί ΟΛΟΙ, ιδρυτές παίκτες και φίλαθλοι διαχρονικά, συμβάλαμε στο να αυξηθεί το «ειδικό» βάρος αυτής της φανέλας!

Όποιος πιστεύει ότι αντιλαμβάνεται τα παραπάνω και μπορεί, είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί στο Χαριλάου!

ΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,

ΒΟΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ!ME TIMH OI “Athens Fans”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...