Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στασιμότητα στα διοικητικά

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης διέψευσε οποιαδήποτε επαφή, αλλά και ενδιαφέρον εμπλοκής του στον Ολυμπιακό Βόλου.Φήμες παρουσίαζαν τον Παναγιώτη Λιαδέλη ως τον Βολιώτη πρώην αθλητή και νυν επιχειρηματία που εξέφρασε ενδιαφέρον εμπλοκής του στον Ολυμπιακό Βόλου κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα από συγκεκριμένη ιστοσελίδα . Ωστόσο, ο ίδιος με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος», όχι μόνο διέψευσε την οποιαδήποτε επαφή, αλλά σημείωσε ότι δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί.
Η δήλωση του Λιαδέλη:

«Σίγουρα στον Ολυμπιακό χρωστάω πολλά. Από εκεί ξεκίνησα το μπάσκετ. Όμως δεν έχει γίνει καμία επαφή. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε αυτή η φήμη. Δεν θέλω να διαιωνίζεται έτσι μία κατάσταση και να δημιουργούνται εντυπώσεις από τον κόσμο και δεν υπάρχει επιθυμία ενασχόλησής μου με τα διοικητικά του Ολυμπιακού».

Σύμφωνα με την ίδια φημολογία ,χθες θα γινόταν συνάντηση του ενδιαφερόμενου επενδυτή με τον κο Τσεκούρα.Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε ,αφού έμπρακτο ενδιαφέρον δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί από κάποια πλευρά ,πέρα από την πρόταση που έχει δημοσιευτεί και για την οποία δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη προς το παρών.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...